Webdesign en webfotografie

Webdesign en webfotografie

Webdesign en webfotografie

De afsluiting van je jeugd, met pensioen gaan, een bruiloft, een jubileum of een bepaalde verjaardag. Allemaal mijlpalen die Hanneke Kiel-de Raadt markeert met een persoonlijk boekportret van haar hand.

Webdesign en webfotografie

Opdracht

“Een website die duidelijker naar voren brengt wat een boekportret voor iemand kan betekenen en de veelzijdigheid van mogelijkheden voor de website bezoeker terugbrengt naar eenvoudige keuzes.”

Een website over iemand die je verhaal aanhoort en verwoord

Via de website boekportret.nl biedt Hanneke haar diensten als schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter al jaren aan. Het is het liefste wat ze doet. Al als kind was het haar droom om schrijfster te worden. Er was dus al een website met meer dan voldoende content om goed gevonden te worden. Marjolijn Lamme maakte hierbij nieuwe foto’s en Cornelissen.Marketing zorgde voor een nieuwe opzet en structuur.

Fotografie door Marjolijn Lamme

Marjolijn Lamme Fotografie uit Loosdrecht maakte de foto’s voor de website. Een heel belangrijk aspect voor de totaal beleving van de website als voorportaal van het kantoor. Waar Marjolijn echt blij van wordt, is het meedenken en brainstormen over het concept schrijft ze op haar website en dat klopt!

Al in een vroege fase is er via een conceptversie van de website, afstemming gezocht m.b.t. kleur en compositie. Dit maakte de opmaak van de pagina’s met ruimte voor contrast voor titels een stuk krachtiger.

Webdesign in negen stappen

Mijn het ontwikkelen van de nieuwe site voor boekportret.nl hebben het gebruikelijke negenstappenplan voor als checklist gebruikt.

1. Kies een goede domeinnaam

De domeinnaam was al aanwezig en dekt prima de lading van de dienstverlening.

2. Zorg voor een sterk logo

Voor boekportret is in het verleden een prachtig logo gemaakt. In overleg is er een kleine wijziging doorgevoerd om de contractwerking op afbeeldingen te vergroten, is het beeldmerk-logo ‘los’ als icoon ingezet en inde pay-off veranderd naar: ‘Verhalen gehoord en verwoord’.

3. Bedenk welke emotie het merk oproept

De emotie die de dienstverlening zeer waarschijnlijk oproept is dat iemand ‘Zich gerespecteerd voelt’.

4. Bedenk welke kleuren deze emotie versterken

Zie de kolom hiernaast. Bij het ontwerp van het logo zijn destijds de kleuren in dit verband goed getroffen.

5. Maak een huisstijldocument

Op basis van punt 3 en 4 en het aanwezige ontwerp is de bestaande huisstijl verder doorgevoerd.

6. B2B of B2C?

De specifieke behoefte van de bezoeker van de website wordt per soort boekportret duidelijk aangesproken. Het beslissingstraject dat volgt is gericht op de specifieke doelgroep en er is een scheiding tussen B2B eb B2C.

7. Zorg voor responsive design

Websites zonder responsie design worden niet meer gemaakt maar uiteraard moet de goede werking wel worden gecheckt en hierbij geldt: mobile first!

8. Zorg dat de website snel is

Hanneke heeft gelukkig gekozen voor de Managed WordPress Hosting en hiermee is de pagina laadsnelheid gewaarborgd.

9. Optimaliseer de relevante pagina’s voor de zoekmachines

Er was meer dan genoeg content om de meest relevante statische- en portfolio-pagina’s te optimaliseren voor de zoekmachines. Een korte zoekwoordenanalyse is hier uiteraard aan vooraf gegaan.

WordPress webdesign met managed webhosting

Uiteraard is er gekozen voor WordPress webdesign met Managed WordPress hosting. Door dit laatste is Boekportret.nl verzekerd van goede support en een supersnelle laadsnelheid van de website. Klik op de afbeeldingen om de pagina’s ‘live’ te bekijken.

boekportret.nl
Homepage
Offerte aanvragen
Pagina ‘Offerte aanvragen’
Over mij
Pagina ‘Over mij’
Boekportret
Pagina ‘Boekportret’
Portfolio
‘Portfoliopagina’
Project
‘Projectpagina’
Contact
Pagina ‘Contact’

Wat een fijne samenwerkingspartner is Eric! Al meteen bij het eerste gesprek ging hij terug naar de eerste vraag: Welke emotie wil je aanspreken? Heerlijk om daarna het monnikenwerk van de hele website in elkaar zetten en vullen aan hem te kunnen overlaten! Het resultaat is beter dan ik ooit kon verwachten!

Hanneke Kiel-de Raadt

Schrijfster, Boekportret.nl

Merkontwikkeling

Emotie(s) bij dit merk:

Zich gerespecteerd voelen

Zich gerespecteerd voelen

Erkenning en waardering krijgen voor je waarde of bijdragen die je levert aan dierbaren, je familie of aan de maatschappij.

Gekozen kleurrichting(en):

Briljant oranje

Positief: vitaal, stimulerend, pikant, optimistisch, communicatief, jeugdig, verfrissend.

PMS 804C #FDA03F

Levendig oranje

Positief: pret, grillig, gelukkig, gloeiend, zonsondergang, heet, stimulerend, actief, vriendelijk, goedmoedig, uitgestrekt, spontaan, optimistisch, communicatief, gemoedelijk, sociaal, zelfverzekerd, overredend, geanimeerd.
Negatief: Luidruchtig, rauw, frivool.

PMS 1586C #F06D27

Aardebruin

Positief: aards, geaard, stabiel, solide, geworteld, gezond, beschermend, warm, duurzaam, veilig, betrouwbaar, natuurlijk, traditioneel, ondersteunend.

PMS 438C #493635

Wit

Positief: puur, schoon, ongerept, maagdelijk, vlekkeloos, onschuldig, stil, lichtgewicht, luchtig, helder, bruids, etherisch, helderheid, eenvoud, arctisch, doeltreffend.
Negatief: steriel, koud, klinisch.

#FFFFFF

# Het benoemen van een emotie en het kiezen van een merkkleur zijn onderdeel van onze beproefde methodiek voor het ontwikkelen van een merkconcept.

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Sinds 1988 houd ik mij bezig met marketing en communicatie. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies en in verschillende branches.
Als laatbloeier studeerde ik van 2004 tot 2007 technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en van 2011 tot 2013 marketing aan de Vrije Universiteit. Na het voltooien van deze laatste studie ben ik gestart met Cornelissen.Marketing. Onder deze vlag biedt ik niet alleen mijn ervaring en competenties aan maar ook die van het marketing collectief om mij heen. Voor ieder project beschikt een opdrachtgever op die manier over een team van professionals en heeft daarbij maar één aanspreekpunt.

Ander werk

Selecteer een categorie of merk

WordPress met Active Campaign integratie

WordPress met Active Campaign integratie

WordPress met Active Campaign integratie

WordPress website gekoppeld aan een Active Campaign account voor een bedrijf dat sinds 1981 wereldwijd Life Science specialisten bedient met een compleet assortiment producten en maatwerkoplossingen.

WordPress met Active Campaign

Opdracht

“Een website die het Life Science specialisten makkelijk maakt om kennis te nemen van onze oplossingen en met ons in contact te komen.”

Omslag in bedrijfspresentatie

Voorafgaand aan het webdesign is het merkontwikkeling-traject doorlopen om te komen tot een nieuwe bedrijfspresentatie. Dit door niet de producten voorop te stellen maar de oplossingen die ermee gecreëerd worden.

Naamgeving en duiding

De naam UNO wordt al sinds 1981 gebruikt met de toevoeging ‘Roestvrijstaal BV of kortweg BV’. Een mooie reflectie van het materiaal van de eerste producten waarmee UNO groot is geworden. De vlag dekte echter niet langer meer de lading voor de oplossingen die zij anno 2022 bieden. UNO als gevestigde naam is onberoerd gelaten maar om het makkelijker te kunnen duiden en vinden is er ‘Life Science Solutions‘ aan toegevoegd.

Het zorgt er voor dat de naam UNO een bredere lading dekt en dat iemand die UNO nog niet kent direct weet in welke business UNO actief is.

Van het kenmerk naar het nut voor de klant

Om de kernvaardigheid in de dienstverlening van UNO naar voren te halen, zijn eerst alle kenmerken van de dienstverlening in kaart gebracht. Bij ieder kenmerk is vervolgens een voordeel benoemd en is er gekeken naar het nut dat een klant hiervan ondervindt.

Beproefde methode
Door dit gedegen te doen ontstaat er een lange lijst van steeds combinaties ‘kenmerk – voordeel-nut’. De ontstane lijst is vervolgens voorgelegd aan een groep klanten met het verzoek om de lijst te scoren op importantie van nut voor de klant. De feedback van de klanten leidde tot een duidelijk beeld over de kernvaardigheid van UNO. Op basis van deze kernvaardigheid kan er een eenduidige, unieke belofte aan de markt worden afgegeven.

Het verschil maken op basis van ervaren nut

Het meest genoemde ervaren nut in het onderzoek was de mate waarin UNO in staat is om, vanuit breed assortiment producten dat sinds 1981 is opgebouwd, productaanpassingen kan doen voor een nog betere oplossing. Het ontwikkelteam blijkt zich al die jaren steeds de vraag te hebben gesteld: ” Wie zijn nu precies onze klanten en wat willen ze echt?”. Kort gezegd:

UNO: Customized Life Science Solutions

Huisstijl en webdesign op basis van emotie

Wanneer het belangrijkste nut van de dienstverlening benoemd is, wordt er gekeken welke emotie een rol speelt in het aankoopproces. Wat beleeft iemand op het moment dat hij of zij het nut ervaart? Voor UNO komen we hiervoor uit op twee emoties uit de set van 38 merkgerelateerde emoties:

 • Het gevoel van volbrenging
 • Zich gerespecteerd voelen

Uit de set van 51 emotie versterkende kleuren stellen wij een set van complementaire, goed contrasterende kleuren samen:

 • Helder blauw;
 • Licht blauw;
 • Taupe.

Landscape logo met een herkenbaar beeldmerk

Een landscape logo met een herkenbaar beeldmerk zorgt voor 89 procent grotere kans dat bezoekers je logo onthouden. Het meest praktische is het om je logo tekst te combineren herkenbaar beeldmerk. Dit beeldmerk wordt in kleinere vormen met het merk geassocieerd. Met dit in gedachte is de vormgeving van het logo van UNO Life Science Solutions aangepast. De kleuren van het logo en de website zijn gebaseerd op de 51 emotie versterkende kleuren.

UNO Life Science
Landscape logo
Beeldmerk UNO
Beeldmerk

WordPress webdesign met managed webhosting

Uiteraard is er gekozen voor WordPress webdesign met Managed WordPress hosting. Door dit laatste is UNO Life Science Solutions verzekerd van goede support en een supersnelle laadsnelheid van de website. Klik op de afbeeldingen om de pagina’s ‘live’ te bekijken.

Home
Home
Producten
Pagina ‘Producten’
Contact
Pagina ‘Contact’
Productgroep
Pagina ‘Productgroep’
Over UNO
Pagina ‘Over UNO’

Merkidentiteit

Emotie(s) bij dit merk:

Gevoel van volbrenging

Gevoel van volbrenging

Voortschrijdend bewijs zien dat in je leven persoonlijke doelen die de moeite waard zijn worden nagestreefd en behaald.
Zich gerespecteerd voelen

Zich gerespecteerd voelen

Erkenning en waardering krijgen voor je waarde of bijdragen die je levert aan dierbaren, je familie of aan de maatschappij.

Gekozen kleurrichting(en):

Helderblauw

Positief: elektrisch, energie, levendig, vibrerend, indrukwekkend, waterleven, opgewekt, opwindend.

PMS 285C #0171BA

Lichtblauw

Positief: kalmte, stil, geduldig, vreedzaam, stoer, water, schoon.

PMS 283C #97BFE8

Taupe

Positief: klassiek, neutraal, praktisch, tijdloos, kwaliteit, basic, authentiek, organisch, veelzijdig, onopvallend, ingetogen, discreet, compromisloos, bescheiden.

PMS 7536C #A7A187

# Het benoemen van een emotie en het kiezen van een merkkleur zijn onderdeel van onze beproefde methodiek voor het ontwikkelen van een merkconcept.

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Sinds 1988 houd ik mij bezig met marketing en communicatie. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies en in verschillende branches.
Als laatbloeier studeerde ik van 2004 tot 2007 technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en van 2011 tot 2013 marketing aan de Vrije Universiteit. Na het voltooien van deze laatste studie ben ik gestart met Cornelissen.Marketing. Onder deze vlag biedt ik niet alleen mijn ervaring en competenties aan maar ook die van het marketing collectief om mij heen. Voor ieder project beschikt een opdrachtgever op die manier over een team van professionals en heeft daarbij maar één aanspreekpunt.

Ander werk

Selecteer een categorie of merk

Webdesign met professionele fotografie

Webdesign met professionele fotografie

Webdesign met professionele fotografie

Huisstijl, fotografie en web-concept voor een schrijfster/spreker actief als buitengewoon ambtenaar, funerair spreekster en spreekster bij geboorte ceremonies.

Website met professionele fotografie

Opdracht

“Een website die zowel doorverwijzers als particulieren goed informeert mijn dienstverlening en wat ze moeten doen om hiervan gebruik te kunnen maken.”

Website voor een veelzijdige schrijfster / spreekster

Stefanie schrijft al jarenlang teksten en poëzie. Ze was ook vaak als vrijwilliger betrokken bij afscheidsdiensten en herdenkingsdiensten. In 2020 mocht ze voor ’t eerst een huwelijk voltrekken en dat was een fantastische ervaring. Daar ontstond het idee voor haar eigen bedrijf maar hoe tuig je een website op voor zulke uiteenlopende zaken?

Naamgeving en duiding

De naam Declames komt van Stefanie zelf en ze was er erg stellig over: dit wordt de naam waaronder ik mij wil presenteren. Bij het kiezen van een naam kun je voor optimale vindbaarheid zijn dit de beste uitgangspunten:

 • de naam van je dienst;
 • het nut dat het oplevert;
 • de wens van de doelgroep;
 • je achternaam in combinatie van de dienst.

Het zorgt er tevens voor dat je de kern te pakken hebt wat de centrale boodschap van je website is. In overleg kwamen we uit op het begrip ‘levensceremonies’ als verbinden noemer voor de verschillende gelegenheden waar de diensten van Stefanie zich op richten.

Huisstijl en webdesign op basis van emotie

In een merkontwikkelingssessie wordt vastgesteld welke emotie een rol speelt in het aankoopproces. Wat drijft iemand om de dienstverlening van Stefanie? Als het op kiezen aankomt dan speelt niet de ratio maar de emotie een doorslaggevende rol. Samen met Stefanie daarom gekeken naar een set van 38 merkgerelateerde emoties waarmee wij altijd werken om te kiezen welke emotie voor Declames een rol speelt. We kwamen uit op:

 • Zich vredig, ontspannen voelen (rust in het hoofd)

Uit de set van 51 emotie versterkende kleuren stellen wij de volgende set van complementaire, goed contrasterende kleuren samen:

 • Donker paars;
 • Helder groen;
 • Helder geel.

Landscape logo met een herkenbaar beeldmerk

Een landscape logo met een herkenbaar beeldmerk zorgt voor 89 procent grotere kans dat bezoekers je logo onthouden. Het meest praktische is het om je logo tekst te combineren herkenbaar beeldmerk. Dit beeldmerk wordt in kleinere vormen met het merk geassocieerd. Met dit in gedachte is de vormgeving van het logo van Declames ontworpen. De kleuren van het logo en de website zijn gebaseerd op de 51 emotie versterkende kleuren.

Declames
Landscape logo
Declames
Beeldmerk

Fotografie door Marjolijn Lamme

Marjolijn Lamme Fotografie uit Loosdrecht maakte de foto’s voor de website. Een heel belangrijk aspect voor de totaal beleving van de website als voorportaal van het kantoor. Waar Marjolijn echt blij van wordt, is het meedenken en brainstormen over het concept schrijft ze op haar website en dat klopt!

Al in een vroege fase is er via een conceptversie van de website, afstemming gezocht m.b.t. kleur en compositie. Dit maakte de opmaak van de pagina’s met ruimte voor contrast voor titels een stuk krachtiger.

WordPress webdesign met managed webhosting

Uiteraard is er gekozen voor WordPress webdesign met Managed WordPress hosting. Door dit laatste is Declames verzekerd van goede support en een supersnelle laadsnelheid van de website. Klik op de afbeeldingen om de pagina’s ‘live’ te bekijken.

Home
Homepage
Contact
Pagina ‘Contact’
Geboorteviering
Pagina ‘Geboorteviering’
Over Stefanie
Pagina ‘Over Stefanie’

Eric Cornelissen heeft niet alleen mijn website gebouwd, hij heeft zich ingeleefd in mijn product en actief meegewerkt aan het ontwikkelen van mijn logo. De samenwerking was heel prettig en ook na het opleveren van de site blijft hij actief betrokken met tips en adviezen. De website is prachtig en heeft een mooie sfeer, mensen die mijn site bezoeken zijn altijd onder de indruk.

Stefanie Korlaar

Schrijfster / spreekster, Declames

Merkidentiteit

Emotie(s) bij dit merk:

Zich vredig, ontspannen voelen

Zich vredig, ontspannen voelen

Zich kalm, vredig en ontspannen voelen. Rust hebben in je hoofd, je lijf en ziel.

Gekozen kleurrichting(en):

Donkerpaars

Positief: visionair, rijk, koninklijk, prestigieus, onderdanig, afstandelijk, zelf reflecterend.

PMS 2627C #3E194E

Heldergroen

Positief: vers, gras, Iers, levendig, lente, vernieuwing, weelderig.

PMS 347C #14883E

Helder geel

Positief: verlichtend, blij, heet, levendig, vriendelijk, lichtgevend, verhelderend, energiek, zonneschijn, stimulerend, innovatief, stralend, bewustzijn, verrassing, voorzichtigheid.
Negatief: lafheid, verraad, gevaar.

PMS 116C #FDC70B

# Het benoemen van een emotie en het kiezen van een merkkleur zijn onderdeel van onze beproefde methodiek voor het ontwikkelen van een merkconcept.

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Sinds 1988 houd ik mij bezig met marketing en communicatie. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies en in verschillende branches.
Als laatbloeier studeerde ik van 2004 tot 2007 technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en van 2011 tot 2013 marketing aan de Vrije Universiteit. Na het voltooien van deze laatste studie ben ik gestart met Cornelissen.Marketing. Onder deze vlag biedt ik niet alleen mijn ervaring en competenties aan maar ook die van het marketing collectief om mij heen. Voor ieder project beschikt een opdrachtgever op die manier over een team van professionals en heeft daarbij maar één aanspreekpunt.

Ander werk

Selecteer een categorie of merk

Ontwikkelen huisstijl en webconcept

Ontwikkelen huisstijl en webconcept

Ontwikkelen huisstijl en webconcept

Huisstijl en webconcept voor een muziekstudio gespecialiseerd in sonic branding, sound design en music composition.

TM4Music

Opdracht

“Wij willen in de zoekmachines zou goed mogelijk op onze kerncompetenties gevonden worden en daarbij extreem duidelijk zijn waar ons merk voor staat”

Website voor een unieke samenwerking

Het project voor TM4Music is een mooi voorbeeld hoe je een ruw idee omzet tot een website met een achterliggend merkconcept. Al acht jaren creëren Tico Pierhagen en Martijn Heijmans samen muziek en formats. De uitkomst is divers maar wat voor etiket je er ook op plakt, zij geven een herkenbare ‘sound’ aan een merk, een commercials, films of radioprogramma. In de praktijk creëert Martijn het globale idee en Tico de complexe muziek. In deze mix ontstaat een vertrouwd geluid voor ieder merk om zichzelf te vertegenwoordigen.

‘Goed gevonden’ worden

De ultieme droom van de heren is om uiteindelijk door ‘Hollywood’ gevonden te worden en ook meteen op de juiste waarde te worden geschat. Het webdesign gaat daarvoor uit van een zoekmachine strategie gericht op de drie verschillende manieren van zoeken:

 • op zoekwoorden;
 • op video content;
 • op audio content.

Om dit te bereiken wordt op de portfoliopagina eigen content van Soundcloud en YouTube geplaatst. Voor de opzet van website is er eerst een zoekwoordenanalyse gedaan en is de content op basis hiervan geschreven.

Naamgeving en huisstijl ontwerp

Een naam voor de samenwerking was er nog niet en de uiteindelijke naam is tot stand gekomen na enkele brainstormsessies. Gezocht werd naar een woord dat de uitkomst van hun ‘sonic branding’ het beste tot uitdrukking brengt. Via de uitspraak: “Het is pas een merk als wij er geluid aan hebben gegeven’ kwamen we uit op het symbool voor trademark. Tevens de eerste letters van beide voornamen. TM4Music was daarmee geboren, waarbij TM dus een dubbele betekenis heeft.

Landscape logo met een herkenbaar beeldmerk

Een landscape logo met een herkenbaar beeldmerk zorgt voor 89 procent grotere kans dat bezoekers je logo onthouden. Het meest praktische is het om je logo tekst te combineren herkenbaar beeldmerk. Dit beeldmerk wordt in kleinere vormen met het merk geassocieerd. Met dit in gedachte is de vormgeving van het logo van TM4Music ontworpen. De kleuren van het logo en de website zijn gebaseerd op de 51 emotie versterkende kleuren. De soundwave in het logo is een weergave van het audio logo van TM4Music.

Landscape logo
Beeldmerk SchootsGunter
Beeldmerk
Audio logo

WordPress webdesign met managed webhosting

Uiteraard is er gekozen voor WordPress webdesign met Managed WordPress hosting. Door dit laatste is TM4Music verzekerd van goede support en een supersnelle laadsnelheid van de website. Klik op de afbeeldingen om de pagina’s ‘live’ te bekijken.

Home
Homepage
Portfolio
Pagina ‘Portfolio’
Sonic Branding
Pagina ‘Sonic Branding’
About us
Pagina ‘About us’

Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats

Tico Pierhagen

Composer / Co-owner, TM4Music

Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats Lorum ipsum etc hoepla de hatsieflats

Martijn Heijmans

Producer / Co-owner, TM4Music

Merkidentiteit

Emotie(s) bij dit merk:

Zich uniek voelen

Zich uniek voelen

Je bent je er bewust van dat je een individu bent dat zich onderscheid van andere personen.

Gekozen kleurrichting(en):

Helderblauw

Positief: elektrisch, energie, levendig, vibrerend, indrukwekkend, waterleven, opgewekt, opwindend.

PMS 285C #0171BA

Wit

Positief: puur, schoon, ongerept, maagdelijk, vlekkeloos, onschuldig, stil, lichtgewicht, luchtig, helder, bruids, etherisch, helderheid, eenvoud, arctisch, doeltreffend.

#FFFFFF

Azalia

Positief: opvallend, theatraal, fantasievol, pulserend, trillend.

PMS 214C  #E80060

# Het benoemen van een emotie en het kiezen van een merkkleur zijn onderdeel van onze beproefde methodiek voor het ontwikkelen van een merkconcept.

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Sinds 1988 houd ik mij bezig met marketing en communicatie. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies en in verschillende branches.
Als laatbloeier studeerde ik van 2004 tot 2007 technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en van 2011 tot 2013 marketing aan de Vrije Universiteit. Na het voltooien van deze laatste studie ben ik gestart met Cornelissen.Marketing. Onder deze vlag biedt ik niet alleen mijn ervaring en competenties aan maar ook die van het marketing collectief om mij heen. Voor ieder project beschikt een opdrachtgever op die manier over een team van professionals en heeft daarbij maar één aanspreekpunt.

Ander werk

Selecteer een categorie of merk

Meertalige WordPress website

Meertalige WordPress website

Meertalige WordPress website

Merkconcept en een meertalige WordPress website over innovatieve techniek voor rubber recycling

Meertalige WordPress website

Opdracht

“Met een moderne meertalige WordPress website willen wij onze innovatieve rubberrecycling in onze drie belangrijkste markten bekendheid geven”

Concept voor twee kanten van de medaille

De innovatie richt zich erop dat er steeds minder nieuw rubber aan de natuur moet worden onttrokken. Met reparaties van hoogwaardige producten werd door Parc de economische levensduur van rubber al verlengd. Door nu met een nieuw en innovatief recycling proces end-of-life rubber geschikt te maken voor hergebruik wordt een nieuwe dienstverlening aan het palet toegevoegd. Dit biedt aan de ene kant bedrijven de mogelijkheid om op een verantwoorde manier van hun end-of-life rubberafval at te komen. Door het proces kunnen weer andere bedrijven hoogwaardige rubberproducten afnemen die door de recycling ontstaan.

Een zakelijke website die het groene gevoel aanspreekt

Bij het ontwerp van de website is het uiteindelijk doel dat Parc Active Rubber met de innovatie wil bereiken centraal gesteld. Een ‘groene’ benadering van de economische levenscyclus van rubber als bijdrage aan een meer duurzame economie. Dit zonder te ‘zweverig’ te worden.

Landscape logo met een herkenbaar beeldmerk

Een landscape logo met een herkenbaar beeldmerk zorgt voor 89 procent grotere kans dat bezoekers je logo onthouden. Het meest praktische is het om je logo tekst te combineren herkenbaar beeldmerk. Dit beeldmerk wordt in kleinere vormen met het merk geassocieerd. Met dit in gedachte is de vormgeving van het logo van Parc Active Rubber door de grafische vormgever Lex Maat ontworpen.

Landscape logo
Beeldmerk SchootsGunter
Beeldmerk

WordPress webdesign met managed webhosting

Uiteraard is er gekozen voor WordPress webdesign met Managed WordPress hosting. Door dit laatste is Parc Active Rubber verzekerd van goede support en een supersnelle laadsnelheid van de website. Klik op de afbeeldingen om de pagina’s ‘live’ te bekijken.

ParcActiverRubber.com
Homepage
Parc Active Rubber
Pagina ‘Contact’
Parc Active Rubber
Pagina ‘Onze aanpak’
Parc Active Rubber
Pagina ‘Over ons’

Vertalingen via gecertificeerd vertaalbureau

Voor de vertalingen tekende het gecertificeerde vertaalbureau Translation Kings uit Amsterdam. Het bureau dat zoals ze het zelf zeggen de lat voor de kwaliteit van de vertalingen op ‘Olympische hoogte’ heeft gelegd. Dit neemt niet weg dat ze ook nog snel en zeer betaalbaar zijn. Een meertalige WordPress website is met hun ondersteuning ook goed uit te breiden aangezien ze 150+ talen aanbieden.

Eric Cornelissen heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooie website voor ons bedrijf gebouwd. Daarna heeft hij goede adviezen gegeven over de marketingstrategie en ondersteunt ons bij de uitvoering. Fijn om met hem samen te werken.

Margreeth van den Berg

Managing director / Co-owner, Parc Active Rubber

Merkidentiteit

Emotie(s) bij dit merk:

Zich een leider voelen

Zich een leider voelen

Optreden als een leider voor anderen, helpen waardevolle doelen te behalen en je direct verantwoordelijk voelen voor hun aansturing en prestaties.

Gekozen kleurrichting(en):

Diep blauw

Positief: geloofwaardig, gezaghebbend, basis, conservatief, klassiek, sterk, betrouwbaar, traditioneel, uniformen, service, nautisch, loyaal, zelfverzekerd, professioneel, tot nadenken stemmend, introspectief, concentratie-ondersteunend, gedachten-verhelderend.
Negatief: afzijdig, afstandelijk, weemoedig.

PMS 2747C #003783

Bladgroen

Positief: natuurlijk, vruchtbaar, gezond, balans, leven, groei, verzachtend, harmonie, rustgevend, herstel, geruststelling, milieubewust, nieuwe start.

PMS 349C #125727

Heldergroen

Positief: vers, gras, Iers, levendig, lente, vernieuwing, weelderig.

PMS 347C #14883E

Levendig oranje

Positief: pret, grillig, gelukkig, gloeiend, zonsondergang, heet, stimulerend, actief, vriendelijk, goedmoedig, uitgestrekt, spontaan, optimistisch, communicatief, gemoedelijk, sociaal, zelfverzekerd, overredend, geanimeerd.
Negatief: Luidruchtig, rauw, frivool.

PMS 1586C #F06D27

# Het benoemen van een emotie en het kiezen van een merkkleur zijn onderdeel van onze beproefde methodiek voor het ontwikkelen van een merkconcept.

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Sinds 1988 houd ik mij bezig met marketing en communicatie. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies en in verschillende branches.
Als laatbloeier studeerde ik van 2004 tot 2007 technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en van 2011 tot 2013 marketing aan de Vrije Universiteit. Na het voltooien van deze laatste studie ben ik gestart met Cornelissen.Marketing. Onder deze vlag biedt ik niet alleen mijn ervaring en competenties aan maar ook die van het marketing collectief om mij heen. Voor ieder project beschikt een opdrachtgever op die manier over een team van professionals en heeft daarbij maar één aanspreekpunt.

Ander werk

Selecteer een categorie of merk