Cornelissen.Marketing

Cornelissen.Marketing is de naam waaronder ik al meer dan 10 jaar mijn competenties en meer dan 35 jarige marketingervaring samenvoeg met die van andere marketing- en communicatie professionals. Dit vooral voor ondernemingen die nog niet toe zijn aan een fulltime marketeer, maar op dat vlak wel stappen willen maken.

Het grootste deel van het portfolio beslaat zakelijke dienstverleners en technische B2B bedrijven. Veelal met meer dan 5 medewerkers maar vaak nog te klein om iemand speciaal vrij te maken voor marketing en communicatie.

De kracht van het collectief

In de afgelopen 10 jaar heeft zich rond Cornelissen.Marketing een netwerk van professionals verzameld die kunnen worden ingezet voor specifieke taken. Enkele samenwerkingen zijn structureel van aard en zorgen ervoor dat jij als opdrachtgever zeker bent van consistentie en continuïteit. Op basis van de ervaring kunnen we vooraf helder zijn over de tarieven hiervoor.

Vier disciplines

Er zijn vier disciplines waarvoor je Cornelissen.Marketing kunt inschakelen:

Merkontwikkeling

Merkontwikkeling helpt je om te gaan denken en communiceren vanuit de meerwaarde die je merk toevoegt aan het leven van anderen. Doordat het merk hierdoor steeds zichtbaarder wordt met de juiste associatie zal het ervoor zorgen dat je bedrijf groeit. Je merk doet het werk!

Er is een sterk verband tussen merkontwikkeling en zakelijk succes. Een sterk en herkenbaar merk kan je bedrijf helpen zich te onderscheiden van zijn concurrenten en op te vallen bij de doelgroep. Dit leidt tot meer verkoop, groter marktaandeel, meer klantenbinding en waardestijging van je bedrijf.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkontwikkeling | Webdesign

Het creatief omgaan met de (al) aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. Het belangrijkste nut o.b.v. de kernvaardigheid, daar draait het om! 

lees meer…

Webdesign

Webdesign

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Je weet dat webdesign daarbij een belangrijke rol kan spelen maar het ontbreekt je aan tijd en vaardigheden om dit zelf te doen.

Wanneer je met ons aan de slag gaat dan gaan we eerst samen met jou de kern van de zaak voor je communicatie benoemen en het aanwezige materiaal (grafische vormgeving, foto’s etc.) in kaart brengen. Indien nodig schakelen we de specialisten in met wie we innig samenwerken indien er aanvullende zaken nodig zijn voor het ontwerp. Jij hebt in ieder geval één aanspreekpunt.

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting

Een snelle website is van vitaal belang voor de zichtbaarheid van een merk. Goed beheer ervan is belangrijk voor de veiligheid ervan. Cornelissen.Marketing werkt hiervoor samen met WP-Provider van Marco Kroon.

WP-Provider is de eerste gespecialiseerde WordPress hosting service die webdesigners in staat stelt websites te maken die optimaal presteren. Alle technische aspecten m.b.t. optimale prestatie en beheer worden je door hen volledig uit handen genomen.

Je hebt er geen omkijken meer naar!

Managed WordPress Hosting
Content marketing

Content marketing

Succesvol online communiceren draait om twee sleutelwoorden: consistentie en continuïteit. Iets wat voor de meeste ondernemers in de praktijk lastig is.

De structurele samenwerking met collega Gerrit-Jan Heerschop op het vlak van contentmarketing biedt hiervoor via de Online Content Machine uitkomst.

Van de software achter deze online dienstverlening zijn wij allebei medeontwikkelaar. Je zit nooit meer verlegen om content-ideeën en inspiratie en bent verzekerd van optimale online zichtbaarheid.

Denk je erover om je marketing of communicatie uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en is bovendien kosteloos en geheel vrijblijvend.

Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkontwikkeling | Webdesign

Het creatief omgaan met de aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. De kernvaardigheid van een merk, daar draait het om! 

lees meer…

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Portfolio

Selecteer een categorie of merk