Cornelissen.Marketing

Als Cornelissen.Marketing zijn we er trots op een schat aan ervaring in marketing en communicatie te combineren met de nieuwste trends en technologieën in online marketing. Met meer dan 35 jaar expertise in het vak begrijpen we als geen ander hoe de marketingwereld is geëvolueerd en waar het naartoe gaat.

Inmiddels is er een prachtig portfolio opgebouwd met werk voor verschillende bedrijven, veelal zakelijke dienstverleners en technische B2B bedrijven. Meestal met meer dan 5 medewerkers en niet in staat iemand speciaal vrij te maken voor marketing en communicatie.

De kracht van het collectief

In de afgelopen 10 jaar hebben we online veel ervaring opgedaan en dit stelt ons in staat om diepgaande inzichten te bieden in diverse markten en sectoren. We begrijpen de fundamenten van marketing en hebben door de jaren heen geleerd hoe we deze kunnen aanpassen aan veranderende behoeften en consumentengedragingen.. Op basis van de ervaring kunnen we vooraf helder zijn over de tarieven hiervoor.

Maatwerk voor elk relatie

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, sterker nog wij zijn er van overtuigd dat ieder bedrijf uniek is. Onze brede ervaring stelt ons in staat om deze uniciteit boven te halen en als ‘merk’ te ontwikkelen. Dit als basis voor marketing en communicatie die het verschil maakt. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot social media marketing en contentmarketing, we zorgen ervoor dat onze klanten optimaal profiteren van de meest geavanceerde online strategieën om hun doelgroep effectief te bereiken.

Merkontwikkeling voorop!

Merkontwikkeling helpt om te gaan denken en communiceren vanuit de meerwaarde die een merk toevoegt aan het leven van anderen. Doordat het merk hierdoor steeds zichtbaarder wordt met de juiste associatie,  zal juist dit ervoor zorgen dat je bedrijf groeit. Je kunt dan stellen:

Je merk doet het werk!

Er is een sterk verband tussen merkontwikkeling en zakelijk succes. Een sterk en herkenbaar merk zal je bedrijf helpen zich te onderscheiden van je concurrenten en op te vallen bij de doelgroep. Dit leidt tot meer verkoop, groter marktaandeel, meer klantenbinding en waardestijging van je bedrijf.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Het creatief omgaan met de (al) aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. Het belangrijkste nut o.b.v. de kernvaardigheid, daar draait het om! 

lees meer…

En die KIWI?

De kiwi is jaren geleden tijdens een presentatie op ons pad gekomen. Als metafoor werd een kist kiwi’s gebruikt waarvan er één doormidden gesneden was. Hij viel niet alleen op door zijn kleur maar toonde direct het belangrijkste nut vanuit de kern.
Precies zoals onze aanpak. We laten de merken niet alleen opvallen maar communiceren vanuit het belangrijkste nut.

Webdesign

Webdesign

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Je weet dat webdesign daarbij een belangrijke rol kan spelen maar het ontbreekt je aan tijd en vaardigheden om dit zelf te doen.

Wanneer je met ons aan de slag gaat dan gaan we eerst samen met jou de kern van de zaak voor je communicatie benoemen en het aanwezige materiaal (grafische vormgeving, foto’s etc.) in kaart brengen. Indien nodig schakelen we de specialisten in met wie we innig samenwerken indien er aanvullende zaken nodig zijn voor het ontwerp. Jij hebt in ieder geval één aanspreekpunt.

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting

Een snelle website is van vitaal belang voor de zichtbaarheid van een merk. Goed beheer ervan is belangrijk voor de veiligheid ervan. Cornelissen.Marketing werkt hiervoor samen met WP-Provider van Marco Kroon.

WP-Provider is de eerste gespecialiseerde WordPress hosting service die webdesigners in staat stelt websites te maken die optimaal presteren. Alle technische aspecten m.b.t. optimale prestatie en beheer worden je door hen volledig uit handen genomen.

Je hebt er geen omkijken meer naar!

Managed WordPress Hosting
Content marketing

Content marketing

Succesvol online communiceren draait om twee sleutelwoorden: consistentie en continuïteit. Iets wat voor de meeste ondernemers in de praktijk lastig is.

De structurele samenwerking met collega Gerrit-Jan Heerschop op het vlak van contentmarketing biedt hiervoor via de Online Content Machine uitkomst.

Van de software achter deze online dienstverlening zijn wij allebei medeontwikkelaar. Je zit nooit meer verlegen om content-ideeën en inspiratie en bent verzekerd van optimale online zichtbaarheid.

Denk je erover om je marketing of communicatie uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en geheel vrijblijvend. Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Deze ondernemingen gingen je voor:

traphacoSapa | Vietnam
Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya | Nepal
Deskundigonderzoek.nl
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.