Cornelissen.Marketing

Cornelissen.Marketing is de naam waaronder ik mijn competenties en meer dan 35 jarige marketingervaring aanbied aan ondernemingen die nog niet toe zijn aan een fulltime marketeer, maar op dat vlak wel stappen willen maken. Het meest werk ik voor zakelijke dienstverleners met tussen de 5 en 50 medewerkers en voor B2B bedrijven in de techniek.

Eenduidige aanpak

Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik altijd eerst een eenduidige heldere propositie formuleer. Wat is het belangrijkste nut van jouw product of dienst voor je afnemers? ‘What’s in it for them?’. Als dit concreet is benoemd zal ik altijd proberen te visualiseren hoe de uitkomst er voor jouw klanten uitziet want des te duidelijk dit is des te makkelijker wordt het voor een (potentiële) klant om ja of nee tegen jouw aanbod te zeggen.

De kracht van het collectief

In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van professionals om mij heen opgebouwd met wie ik samenwerk voor de aanvullende disciplines die nodig zijn om een geweldige marketing en communicatie voor jouw bedrijf neer te zetten.

Volledig of gedeeltelijk uitbesteden

Een breed portfolio is er in de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Zo kun je op mij een beroep doen voor merkconcepten, strategie, huisstijl & webdesign en online marketing.

Maak gewoon een keer een afspraak als je daar een keer over wilt sparren.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkontwikkeling | Webdesign

Het creatief omgaan met de aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. De kernvaardigheid van een merk, daar draait het om! 

lees meer…

PROJECTEN MERKONTWIKKELING & WEBDESIGN

Wil je dat er eerder voor jouw onderneming wordt gekozen dan voor andere aanbieders? Stel dan het belangrijkste nut voor jouw klant voorop in de communicatie. Onderstaande projecten zijn voorbeelden van mijn manier van werken om te komen tot een totaal concept en een daarop gebaseerde website.

Merkconcepten

Huisstijlen

Webdesign

Online Marketing

Managed Hosting

Zij gingen je voor:

Recent werk:

Murphys Pub
Webdesign Murphys-Bussum.nl

Samen met Eric hebben we onze nieuwe website gebouwd. Eric denk prettig mee, pakt snel door en het resultaat is fantastisch!

Erich, Joey & Martine

Team, Murphys-Bussum

Website Frisse Blik
Webdesign Frisseblik.eu

Ik heb Eric ervaren als een bijzonder enthousiaste sparringpartner tijdens het proces van het bedenken en bouwen van mijn website. Hij heeft mij goed geholpen om qua concept en ontwerp de mogelijkheden van WordPress zo goed mogelijk te benutten. Verder heeft hij me goed op weg geholpen om de technische kant van WordPress te begrijpen, zodat ik mijn website zelf kan bijhouden en vullen.
Ik beveel Eric dan ook van harte aan!

Saskia Bakker

Infographics Designer, Frisseblik Infographics

Merkontwikkeling en website
Webdesign Notarisboersen.nl

De werkwijze van Eric was precies wat ik nodig had. Voor de start van mijn bedrijf had ik een goede website nodig en ik wilde ook graag zichtbaar worden op social media. Precies dat “pakket” kon Eric mij leveren. Eric is rustig en deskundig en had al na ons eerste gesprek de juiste toon te pakken. Zijn werkwijze met merkkleuren en -emoties sprak mij erg aan. Het zette mij aan het denken over wat ik wilde uitstralen. Na een eerste opzet hadden wij een brainstormsessie en daaruit is een prachtige website (en social media accounts) gekomen. Ik kan Eric alleen maar van harte aanbevelen!

mr. Martine Boersen

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Martine Boersen

Ayurveda by Sarah
Webdesign Ayurveda by Sarah

De professionele website die Eric voor mij heeft gebouwd kreeg precies de uitstraling die ik voor ogen had. Eric verdiept zich in het onderwerp en leeft zich helemaal in. Hierdoor is de website heel persoonlijk en straalt het helemaal de “look and feel” van mijn bedrijf uit. Van mijn cliënten krijg ik vaak complimenten over mijn website en de boekingen stromen binnen. Ik ben 100% tevreden!

Sarah Poortman

Eigenaar, Ayurveda by Sarah