Cornelissen.Marketing

Cornelissen.Marketing is de naam waaronder ik mijn competenties en meer dan 35 jarige marketingervaring aanbied aan ondernemingen die nog niet toe zijn aan een fulltime marketeer, maar op dat vlak wel stappen willen maken. Het meest werk ik voor zakelijke dienstverleners met tussen de 5 en 50 medewerkers en voor B2B bedrijven in de techniek.

Eenduidige aanpak

Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik altijd eerst een eenduidige heldere propositie formuleer. Wat is het belangrijkste nut van jouw product of dienst voor je afnemers? ‘What’s in it for them?’. Als dit concreet is benoemd zal ik altijd proberen te visualiseren hoe de uitkomst er voor jouw klanten uitziet want des te duidelijk dit is des te makkelijker wordt het voor een (potentiële) klant om ja of nee tegen jouw aanbod te zeggen.

De kracht van het collectief

In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van professionals om mij heen opgebouwd met wie ik samenwerk voor de aanvullende disciplines die nodig zijn om een geweldige marketing en communicatie voor jouw bedrijf neer te zetten.

Volledig of gedeeltelijk uitbesteden

Inmiddels is er een mooi portfolio. Voor alle getoonde projecten is het merkconcept, de strategie, de huisstijl, webdesign en vaak ook de navolgende online marketing uitgevoerd door Cornelissen.Marketing.

Maak gewoon een keer een afspraak als je over één van die zaken voor jouw onderneming wilt komen sparren.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkontwikkeling | Webdesign

Het creatief omgaan met de aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. De kernvaardigheid van een merk, daar draait het om! 

lees meer…

PROJECTEN MERKONTWIKKELING & WEBDESIGN

Wil je dat er eerder voor jouw onderneming wordt gekozen dan voor andere aanbieders? Stel dan het belangrijkste nut voor jouw klant voorop in de communicatie. Onderstaande projecten zijn voorbeelden van mijn manier van werken om te komen tot een totaal concept en een daarop gebaseerde website.

Merkconcepten

Huisstijlen

Webdesigns

Online Marketing

Managed Hosting

Zij gingen je voor: