Marketing sinds 1988

Sinds 1988 ben ik vol passie werkzaam in de marketingsector. Het ondersteunen van bedrijven bij het optimaal communiceren van de waarde die zij aan het leven van hun klanten toevoegen, vervult me met enorm veel voldoening. Er gaat voor mij niets boven deze vorm van creatieve samenwerking.

In 2013 heb ik de stap genomen om mijn expertise en het netwerk van professionals waarmee ik samenwerk, onder de naam Cornelissen.Marketing, officieel aan te bieden. Mijn focus ligt op het ’empoweren’ van bedrijven door het ontwikkelen van een effectieve strategie, het realiseren van een daarop aansluitend webdesign en het implementeren van relevante contentmarketing.

De talrijke bedrijven die Cornelissen.Marketing sindsdien heeft mogen ondersteunen en de positieve referenties die zijn afgegeven, bevestigen dat dit een juiste beslissing was.

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Marketingstrategie

Een succesvolle marketingstrategie begint met een grondig begrip van je doelgroep. Wie zijn ze, waar kun je ze vinden, en wat is voor hen van belang? Cornelissen.Marketing ondersteunt je bij het ontwikkelen van een doeltreffende strategie die naadloos aansluit op jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. Samen identificeren we de meest geschikte kanalen om je boodschap over te brengen en het gewenste resultaat te bereiken.

Marketing op basis van het belangrijkste nut

Cornelissen.Marketing gelooft er sterk in dat het bestaansrecht van elk bedrijf voortkomt uit de toegevoegde waarde die ze bieden aan hun klanten. Onze visie op marketing draait om het vermogen om deze waarde helder en eenvoudig te communiceren, zodat het voor de juiste doelgroep duidelijk zichtbaar is. Door te begrijpen wat klanten als hun belangrijkste behoeften beschouwen, ontwikkelen wij een merkconcept dat als fundament dient voor al onze communicatie-inspanningen.

Zichtbaarheid die voor je werkt

Samen met jou bekijken we grondig welke rol jouw website vervult in het interactieproces met jouw huidige en potentiële klanten en hoe het webdesign hier een rol moet spelen. We baseren dit op een weloverwogen strategie, waarbij we het zwaartepunt van jouw communicatie vaststellen. Wat zijn jouw specifieke communicatiedoelen? Over het algemeen streven we naar drie overkoepelende doelstellingen:

  1. Bekendheid: Het eerste doel van communicatie is het overwinnen van de hindernis dat mensen je leren kennen en begrijpen waar jouw merk voor staat.
  2. Betrokkenheid: De tweede uitdaging is ervoor te zorgen dat ze niet alleen bekend zijn met jouw merk, maar het ook overwegen als hun eerste keuze.
  3. Gedrag: Het derde doel van communicatie is gericht op het beïnvloeden van het aankoopgedrag van jouw doelgroep.

Jouw website en online aanwezigheid spelen een cruciale rol bij het realiseren van deze doelen.”

Zichtbaarheid

Bereik soepel je doelen

Ontdek de kracht van online marketing om jouw doelgroep effectief te bereiken en te overtuigen. Door het creëren van waardevolle content die naadloos aansluit bij de interesses en behoeften van jouw publiek, leggen we de basis voor het opbouwen van sterke relaties en het winnen van vertrouwen.

Samen met jou gaan we aan de slag om content te ontwikkelen die jouw doelgroep aanspreekt. Met behulp van geoptimaliseerde zoekmachines, doelgerichte e-mailmarketing en strategische inzet van social media zorgen wij ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt.

Je marketing of communicatie uitbesteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en is bovendien kosteloos en geheel vrijblijvend. Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

Deze ondernemingen gingen je voor:

traphacoSapa | Vietnam
Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya | Nepal
Deskundigonderzoek.nl
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.