SEO verbeteren

Cornelissen.Marketing, gespecialiseerd in het optimaliseren van online prestaties en hanteert een grondige aanpak bij het SEO verbeteren voor jouw website. Onze ervaring met merkontwikkeling draagt hierin bij doordat we eerst het essentiële nut van jouw dienstverlening bepalen als startpunt voor een grondige zoekwoord-analyse. Op die manier kunnen we de meest relevante zoektermen voor jouw branche en doelgroep te identificeren. Deze zoekwoorden vormen de basis voor verdere optimalisatie.

Cornelissen.Marketing combineert 10 jaar ervaring in het maken van websites met meer dan 35 jaar ervaring in marketing waardoor websites ontstaan die op alle zes de punten goed scoren.

SEO verbeteren

Hoe gaan wij jouw SEO verbeteren?

Wanneer wij aan de slag gaan met SEO verbeteren dan volgen wij op hoofdlijnen meestal de volgende stappen:

  • Eerst worden de technische aspecten van de website geëvalueerd. Eventueel met een overstap naar onze Managed WordPress Hosting zorgen we voor een geoptimaliseerde website-structuur, snelle laadtijden en een mobiel vriendelijk ontwerp.
  • Technische SEO-elementen, zoals meta-tags, header-tags en sitemaps, worden geoptimaliseerd om zoekmachines duidelijke signalen te geven over de inhoud en structuur van de site.
  • Op basis van het belangrijkste nut van jouw dienstverlening evalueren we de reeds ingezette zoekwoorden en de optimalisatie van de betreffende pagina’s.
  • De volgende stap is een grondige zoekwoordenanalyse naar relevante zoekwoorden die nog niet zijn ingezet voor de vindbaarheid van jouw website.
  • Op basis hiervan voegen we de nodige content toe en passen de andere pagina’s aan ten behoeve van een consistent ‘overall’ verhaal.

Aanvullend op het SEO verbeteren kan eventueel een contentstrategie worden uitgezet om samen met jou waardevolle, relevante content te creëren die niet alleen aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep, maar ook de zoekmachines aantrekt. Dit omvat het optimaliseren van bestaande content en het regelmatig toevoegen van nieuwe, boeiende elementen.

Voorbeelden: 'Website laten maken of verbeteren'

Hieronder ons portfolio ‘Website laten maken’ met websites die wij in de afgelopen jaren hebben gemaakt of verbeterd:

 

Wat kost SEO verbeteren?

SEO verbeteren is natuurlijk maatwerk. Wanneer je een afspraak met ons maakt bekijken wij vooraf je website zodat wij je tijdens het gesprek een ‘schot voor de boeg’ kunnen geven.

Prijsindicatie

Om je toch vooraf een beeld te kunnen vormen hieronder een indicatie van compleet nieuwe websites door Cornelissen.Marketing. In ons portfolio zijn grofweg drie type projecten te onderscheiden. Voor sommige projecten heeft er eerst merkontwikkeling plaatsgevonden en in andere gevallen is er een oudere website vervangen of gaan we ondersteuning bieden maar om je een indicatie te geven kun je uitgaan van het volgende:

Reviews

Waarom zou je SEO verbeteren uitbesteden?

Al met al zijn er veel voordelen aan het uitbesteden van SEO verbeteren, en het is zeker de overweging waard als je op zoek bent naar een mooie, functionele en professionele website. Hieronder enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Expertise en ervaring: Door er iedere dag mee bezig te zijn, heeft en ontwikkelt Cornelissen.Marketing de nodige kennis op het gebied van webdesign, en weet precies hoe een website er aantrekkelijk uit moet zien en goed moet functioneren. Inmiddels ligt er 8 jaar ervaring in ieder webdesign dat er gemaakt wordt.
  • Creativiteit: Het is een simpel gegeven dat creativiteit om unieke en aantrekkelijke ontwerpen te creëren die je bedrijf of de organisatie echt onderscheiden niet iedereen gegeven is.
  • Tijdsbesparing: Door het project uit te besteden bespaar je veel tijd, omdat wij sneller en efficiënter kunnen werken omdat wij niet meer de leercurve hoeven te doorlopen waardoor  je de ontwikkeling van je website kan versnellen.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Cornelissen.Marketing voelt zich verplicht om hoge kwaliteit te leveren en verantwoordelijk te zijn voor de betrouwbaarheid en functionaliteit van de website.

Zullen we samen een keer naar jouw website kijken?

Heb je twijfels over de vindbaarheid van jouw website? Kom dan een keer langs en dan kijken we samen of er iets aan de hand is en wat er eventueel verbetert kan worden. We gaan je niet gek maken met beloftes over eerste plaatsen in Google (dat doen er al genoeg) maar gewoon nuchter kijken wat er beter kan. De eerste afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend.

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Deze ondernemingen gingen je voor:

traphacoSapa | Vietnam
Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya | Nepal
Deskundigonderzoek.nl
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.