WordPress Portfolio

Laat je website een actieve rol spelen!
Hoe gaat je website voor business zorgen?

WordPress Website

Voor een WordPress website kun je al jaren bij Cornelissen.Marketing terecht. Bekijk het portfolio maar eens wat er de laatste jaren zoal tot stand is gekomen. WordPress wat ons betreft de beste keuze wanneer je kiest voor een open source content management systeem (CMS). Door de vele gebruikers wereldwijd is de continuïteit van support en doorontwikkeling gewaarborgd.

Van de 10 miljoen wereldwijd hoogst rankende websites is anno 2022 meer dan 34% een WordPress website. Hiermee is het juist voor ondernemers die zelf graag de regie over hun eigen website voeren de ultieme tool.

Samen met jou kunnen wij een website voor je neerzetten die voor je gaat werken. Of je nu een nieuwe website wilt, of je bestaande website wil uitbreiden of verbeteren, laat ons je daarbij helpen.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen vijf werkdagen een uitgewerkte offerte voor jouw onderneming.

Enkele voorbeelden

Kennisplaform Faillissementsfraude
Belmoca
WordPress website

WordPress is het meest gebruikte CMS

Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat de (kosteloze) software in de basis al alles wat nodig is voor je website:

  • het is gebruiksvriendelijkheid en snel te leren;
  • biedt uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing, zoekmachineoptimalisatie en koppelingen met sociale netwerken;
  • biedt flexibiliteit: vele plug-ins met extra functionaliteiten;
  • maakt je onafhankelijk.

Onderhouden WordPress website

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan continu door en er verschijnen steeds nieuwere, betere versies van WordPress, de templates en plug-ins. Je website beveiligen en veilig houden kan alleen gewaarborgd worden wanneer deze regelmatig worden geüpdatet. Hiervoor beiden wij WordPress support aan. Dit is maandelijks onderhoud op jouw CMS, template(s), plugins, database.

WordPress website

Nieuwe WordPress website

Wanneer je helemaal aan de start staat dan ga ik eerst samen met jou bepalen welke specifieke rol jouw website moet gaan spelen in je bedrijfsvoering. Mijn 35 jaar marketingervaring in combinatie met 7 jaar ervaring in het ontwerpen van WordPress websites zorgen ervoor dat er snel een gedegen schetsontwerp op tafel ligt waarbij jij je een beeld kunt vormen.

Managed WordPress Hosting

Cornelissen.Marketing biedt Managed WordPress Hosting met Litespeed aan. Zo ben je verzekerd van goede support en een supersnelle laadsnelheid van jouw website.

Eric heeft niet alleen verstand van zaken maar is ook zo betrokken bij FlexOffiZ, waardoor hij inmiddels meer als een collega gezien wordt dan een zakenrelatie’, ‘We zijn super trots op onze nieuwe website!

Lizetta van Coevorden

FlexOffiZ Nederland

Heel blij met het al het werk dat Eric heeft gedaan om mijn nieuwe onderneming online zichtbaar te maken. Eric is enthousiast, heeft heel veel kennis en denkt met je mee zonder zijn mening aan je op te dringen. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Mirjam Schoots

Mirjam Schoots Familierecht

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die Cornelissen.Marketing samen met Botterman Ontwerp voor ons heeft gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiele relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster , Notariskantoor Goossens

Zij gingen je voor: