Website laten maken

Je kiest voor een ‘website laten maken’ wanneer je de zekerheid wilt hebben dat:

 • je website op ieder device goed vertoond wordt;
 • iedere pagina snel inlaadt;
 • de website goed presteert in zoekmachines;
 • het verhaal van je bedrijf goed neerzet;
 • zorgt voor de juiste interactie met de bezoekers;
 • er ten opzicht van je concurrenten eruit springt.

Voor de eerste drie punten kun je zelf al ver komen of je website laten maken door een websitebouwer. Voor de laatste drie punten geeft marketingkennis en ervaring de doorslag.

Cornelissen.Marketing combineert 10 jaar ervaring in het maken van websites met meer dan 35 jaar ervaring in marketing waardoor websites ontstaan die op alle zes de punten goed scoren.

Website vernieuwen PYXIS

Hoe gaan wij voor jouw website aan de slag?

Wanneer we met een website aan de slag gaan dan volgen wij op hoofdlijnen meestal de volgende stappen:

 • Eerste gesprek: Samen verkennen we je doelgroep en het doel van de website, wat verwachten je bezoekers en waar zoeken ze naar nu echt naar. Dit helpt bij het vaststellen van de uiteindelijke functionaliteiten en structuur van de website.
 • Planning en uitwerking website-structuur: Op basis van het eerste gesprek werken we de algehele structuur en navigatie van de website uit. Hierin geven we aan welke pagina’s nodig zijn en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Dit stemmen wij vervolgens met je af, voor we verder gaan.
 • Ontwerpen en eerste opzet ‘look & feel’: In een afgeschermde ‘live-omgeving’ maken we een eerste opzet van de belangrijkste pagina, inclusief de lay-out, kleuren, typografie en andere visuele elementen. Aan de hand van de website-structuur en deze ‘look & feel’ bespreken wij de verdere voortgang
 • Uitwerking: Nu alles is afgestemd laten wij alle content inlopen en werken eventueel de specifieke functionaliteit verder uit.
 • Testen en debuggen: Wij testen de website op verschillende browsers en op verschillende apparaten om te zorgen dat deze correct wordt weergegeven en goed functioneert. Daarna lopen wij de functionaliteit van de website je door geven je de gelegenheid om je de website eigen te maken door zelf eerst nog eens alles goed te testen.
 • ‘Live-gang’: We publiceren de website en zorgen dat Google van het bestaan weet.
 • Onderhoud en doorontwikkeling: We bespreken al tijdens het project wat we voor je gaan doen om ervoor te zorgen dat je website aan de verwachtingen van de bezoekers blijft voldoen en up-to-date blijft.

Portfolio ‘Website laten maken’

Hieronder ons portfolio ‘Website laten maken’ met websites die wij voor ondernemers in Bussum en ‘t Gooi in de afgelopen jaren hebben gemaakt.:

 

Wat kost een website laten maken?

Een website laten maken is natuurlijk maatwerk. In het portfolio zijn grofweg drie type projecten te onderscheiden. Voor sommige projecten heeft er eerst merkontwikkeling plaatsgevonden en in andere gevallen is er een oudere website vervangen of gaan we ondersteuning bieden maar om je een indicatie te geven kun je uitgaan van het volgende:

Reviews:

Waarom zou je je website laten maken door ons?

Al met al zijn er veel voordelen aan het uitbesteden van je website laten maken of beheer van je website, en het is zeker de overweging waard als je op zoek bent naar een mooie, functionele en professionele website. Hieronder enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Expertise en ervaring: Door er iedere dag mee bezig te zijn, heeft en ontwikkelt Cornelissen.Marketing de nodige kennis op het gebied van webdesign, en weet precies hoe een website er aantrekkelijk uit moet zien en goed moet functioneren. Inmiddels ligt er 8 jaar ervaring in ieder webdesign dat er gemaakt wordt.
 • Creativiteit: Het is een simpel gegeven dat creativiteit om unieke en aantrekkelijke ontwerpen te creëren die je bedrijf of de organisatie echt onderscheiden niet iedereen gegeven is.
 • Tijdsbesparing: Door het project uit te besteden bespaar je veel tijd, omdat wij sneller en efficiënter kunnen werken omdat wij niet meer de leercurve hoeven te doorlopen waardoor  je de ontwikkeling van je website kan versnellen.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Cornelissen.Marketing voelt zich verplicht om hoge kwaliteit te leveren en verantwoordelijk te zijn voor de betrouwbaarheid en functionaliteit van de website.

Een keer afspreken?

Sta  je helemaal aan het begin van een webdesign  project, is je website aan vervanging toe of zoek je support voor je huidige (WordPress) website? Kom dan gerust een keer langs. Bij een kop koffie of thee bespreken we graag de mogelijkheden met je. De eerste afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend.

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Portfolio

Selecteer een categorie of merk