Website vernieuwen PYXIS

Website laten maken?

Wanneer je besluit een ‘website laten maken’, zoek je naar de garantie dat:

 • Je website optimaal wordt weergegeven op alle apparaten.
 • Elke pagina snel laadt voor een vlotte gebruikerservaring.
 • De website uitstekend presteert in zoekmachines.
 • Het verhaal van jouw bedrijf overtuigend wordt gepresenteerd.
 • Er een effectieve interactie is met jouw bezoekers.
 • Jouw website zich onderscheidt van de concurrentie.

Terwijl je zelf al veel kunt bereiken met de eerste drie punten, is het voor de laatste drie van essentieel belang om te vertrouwen op marketingexpertise. Cornelissen.Marketing bundelt 10 jaar ervaring in websiteontwikkeling met meer dan 35 jaar marketingexpertise, waardoor jouw website op alle zes punten uitblinkt.

Hoe gaan wij aan de slag?

Wanneer we een website laten maken, doorlopen we over het algemeen de volgende stappen:

 1. Kennismakingsgesprek: We verkennen samen je doelgroep en het doel van de website, wat je bezoekers verwachten en waar ze echt naar zoeken. Dit helpt bij het bepalen van de uiteindelijke functionaliteiten en structuur van de website.
 2. Planning en uitwerking van de website-structuur: Gebaseerd op het eerste gesprek werken we de algemene structuur en navigatie van de website uit. We geven aan welke pagina’s nodig zijn en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Dit stemmen we met jou af voordat we verder gaan.
 3. Ontwerp en eerste opzet van de ‘look & feel’: We maken een eerste opzet van de belangrijkste pagina’s in een afgeschermde ‘live-omgeving’, inclusief lay-out, kleuren, typografie en andere visuele elementen. Aan de hand van de website-structuur en deze ‘look & feel’ bespreken we de verdere voortgang.
 4. Uitvoering: Zodra alles is afgestemd, voegen we alle content toe en werken we eventuele specifieke functionaliteiten verder uit.
 5. Testen en debuggen: We testen de website op verschillende browsers en apparaten om ervoor te zorgen dat deze correct wordt weergegeven en goed functioneert. Daarna lopen we de functionaliteiten met jou door en geven we je de gelegenheid om de website zelf grondig te testen.
 6. Lancering: We publiceren de website en zorgen ervoor dat deze wordt opgemerkt door zoekmachines zoals Google.
 7. Onderhoud en doorontwikkeling: Tijdens het project bespreken we wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat je website blijft voldoen aan de verwachtingen van de bezoekers en up-to-date blijft.
Managed WordPress Hosting

Wat kost een website laten maken?

Een website laten maken is natuurlijk maatwerk. In ons portfolio zijn grofweg drie type projecten te onderscheiden. Voor sommige projecten heeft er eerst merkontwikkeling plaatsgevonden en in andere gevallen is er een oudere website vervangen of gaan we ondersteuning bieden maar om je een indicatie te geven kun je uitgaan van het volgende:

Zullen we je toekomstige website eens bespreken?

Sta  je helemaal aan het begin van een webdesign  project, wil je een website laten maken of zoek je support voor je huidige (WordPress) website? Kom dan gerust een keer langs. Bij een kop koffie of thee bespreken we graag de mogelijkheden met je. De eerste afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend.

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Reviews

Voorbeelden: 'Website laten maken of verbeteren'

Hieronder ons portfolio ‘Website laten maken’ met websites die wij in de afgelopen jaren hebben gemaakt of verbeterd:

 

Waarom zou je je website laten maken?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitbesteden van het laten maken of beheren van je website. Het is een overweging van waarde als je streeft naar een fraaie, functionele, en professionele online aanwezigheid. Hier zijn enkele belangrijke voordelen op een rij:

Expertise en Ervaring: Met jarenlange toewijding aan webdesign, heeft Cornelissen.Marketing de vereiste expertise ontwikkeld. Elk ontwerp wordt doordrenkt met acht jaar aan ervaring, wat resulteert in websites die niet alleen aantrekkelijk ogen maar ook naadloos functioneren.

Creativiteit: Het is een kunst om unieke en aansprekende ontwerpen te creëren die je bedrijf of organisatie onderscheiden van de massa. Deze creativiteit is een kernkwaliteit die niet iedereen bezit, maar waar Cornelissen.Marketing over beschikt.

Tijdsbesparing: Door het project uit te besteden aan professionals zoals wij, bespaar je aanzienlijk veel tijd. Wij kunnen efficiënt werken zonder de leercurve te doorlopen die je als individu wel zou hebben. Dit versnelt de ontwikkeling van je website aanzienlijk.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Bij Cornelissen.Marketing staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven naar hoogwaardige resultaten en nemen de verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid en functionaliteit van elke website die we ontwikkelen.

Deze ondernemingen gingen je voor:

traphacoSapa | Vietnam
Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya | Nepal
Deskundigonderzoek.nl
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.