Portfoliofooter 2

KIWI Wall of Fame

Dit jaar (2023) bestaat Cornelissen.Marketing alweer tien jaar! Om op een leuke manier hierop terug te kijken, verrijken we ons kantoor met logo’s van onze relaties op doek!. Bij gelegenheid vragen wij hen om hun eigen doek te signeren zodat er aan het einde van het jaar een keuze KIWI Wall of Fame te bewonderen valt!

Marjolijn Lamme Fotografie

marjolijnlamme.nl

Nederlands Vestingmuseum

vestingmuseum.nl

PYXIS Adviseurs Fiscalisten Accountants

pyxis.nl

Deskundigonderzoek.nl

deskundigonderzoek.nl

Baar Advies

baaradvies.nl

Portfoliofooter 2

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Al sinds 1988 help ik ondernemers bij het ontwikkelen en behouden van een sterk merkimago. De ervaring heeft mij geleerd dat het centraal stellen van een duidelijke positionering essentieel is voor succes. Het herontwerp van het logo en de website zijn hierbij de middelen waarmee deze positionering het duidelijkst gecommuniceerd kan worden.

Met de dienstverlening van Cornelissen.Marketing ben ik in staat om de complete regie hierover te voeren en volledige invulling te kunnen geven aan de uitvoering ervan.

Dit met als doel om jou als ondernemer te helpen een sterk en samenhangend merk op te bouwen dat zijn waarde propositie effectief communiceert naar de doelgroep en daarmee bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.

Portfolio

Selecteer een categorie of merk