Managed WordPress Hosting

Een snelle website is van vitaal belang voor de zichtbaarheid van een merk. Een trage website kan leiden tot een slechte gebruikerservaring en een hoge bounce rate, waardoor bezoekers snel de website verlaten. Dit zorgt vervolgens voor een afname van de verkeersstroom naar de website en conversie.

Managed WordPress Hosting lost dit op. Het zorgt ervoor dat je WordPress-website snel laadt en soepel werkt. Je hebt er geen omkijken meer naar.

 

Managed WordPress Hosting definitie: Managed WordPress Hosting is een specifieke hostingdienst voor WordPress websites waarbij updates, backups, beveiliging en prestatie optimalisatie worden geregeld.
Managed WordPress Hosting

De snelheid van je website is allesbepalend!

Een vertraging van slechts één seconde heeft grote invloed op het bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs het conversieratio van je website. Een snelle website, daarentegen, leidt tot een betere gebruikerservaring, een lagere bounce rate en een toename van de verkeersstroom naar je website.

Het is ook van groot belang voor SEO. Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan snelle websites en belonen deze met een hogere zoekrangschikking. Dit kan leiden tot een toename van het organische verkeer naar je website en een grotere zichtbaarheid van je merk in zoekresultaten.

Continu beheer

Zonder dat je daar zelf over hoeft na te denken wordt je website continue beheerd. Updates van WordPress, je gekozen template en plug-ins worden eerst in een gecontroleerde omgeving uitgeprobeerd voordat de updates worden doorgevoerd. Meerdere keren per dag wordt er een veiligheidskopie van je website gemaakt en er worden regelmatig externe back-ups gemaakt. De goede werking en veiligheid van je website wordt hiermee gegarandeerd.

Managed WordPress Hosting

Meedenken over functionaliteit en zichtbaarheid

Juist doordat je de regie over je website aan mij overdraagt kunnen we makkelijker sparren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van gewenste toevoegingen aan de website. Puttend uit een inmiddels uitgebreid portfolio aan oplossingen kan ik je snel en to the point ondersteunen in je plannen.

Support

Mocht je toch vragen hebben met betrekking tot je site dan kun je tijdens kantoortijden gewoon bellen (06 5732 3699) met je vraag. In ieder geval stuur je een mail naar:  support@cornelissenmarketing.nl en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Kosteloos overstappen

Draait je website ergens anders en overweeg je een overstap? Dat is geen enkel probleem, we verhuizen je website zonder dat je relaties hier ook maar iets van merken. Indien je ook je e-mailverkeer mee wilt verhuizen gaat dit even geruisloos.

Hosting diensten

Je kunt uit verschillende vormen kiezen. Het hosten van alleen de website, het hosten van de website in combinatie met het hosten van de domeinnaam of het hosten van een domeinnaam met alleen het gebruik van een e-mailbox:

Alle voordelen op nog even onder elkaar:

Managed WordPress Hosting biedt je de volgende voordelen:

 • Automatische updates voor WordPress, templates en plugins, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het bijwerken van software.
 • Dagelijkse back-ups, zodat je gegevens herstelt kunnen worden in geval van problemen.
 • Regelmatige externe back-ups, voor het geval er iets met de hosting omgeving gebeurd.
 • Verhoogde beveiliging om je website te beschermen tegen hackers en malware.
 • Prestatieoptimalisatie om ervoor te zorgen dat je website snel laadt.
 • Technische ondersteuning voor WordPress-gerelateerde problemen, waardoor je snel hulp krijgt bij problemen.
 • Beter voor de SEO van je website, omdat Managed WordPress hosting is sneller en veiliger dan standaard hosting.

Wanneer biedt ‘Managed WordPress Hosting’ een uitkomst?

Managed WordPress hosting is een uitkomst wanneer je website is opgebouwd met WordPress en:

 • je geen tijd of vaardigheden hebt om zelf updates, backups en beveiliging te regelen;
 • je wilt dat je website snel laadt en soepel werkt;
 • je op zoek bent naar gespecialiseerde technische ondersteuning voor WordPress-gerelateerde problemen;
 • je wilt dat je website veilig is tegen hackers en malware;
 • je jezelf geen zorgen hoeft te maken over technische configuraties;
 • je meer bezoekers wilt ontvangen op je website;
 • je de website beter wil laten presteren voor SEO.

In het algemeen is Managed WordPress hosting een uitkomst wanneer je een professionele website wil hebben zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technische zaken.

Managed WordPress Hosting

Tot slot…

Een snelle website ook belangrijk voor de zichtbaarheid van je merk op sociale media. Een snelle website leidt tot meer delingen en verwijzingen naar de website op sociale media, waardoor het merk meer zichtbaarheid krijgt.

In het algemeen zal je snelle website leiden tot een grotere zichtbaarheid van je merk, een betere gebruikerservaring, een hogere zoekrangschikking en meer verkeer naar je website. Dit kan leiden tot een grotere merkherkenning en een grotere omzet. Het is daarom van groot belang om te investeren in prestatieoptimalisatie en een snelle website.

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Cornelissen Marketing

Portfolio

Selecteer een categorie of merk