Online marketing

Online marketing is natuurlijk een containerbegrip dat bijna iedere vorm van online marketing of communicatie omvat. Voor ons is het de aanduiding voor een planmatige aanpak om stelselmatig en gestructureerd via relevante kanalen te zorgen voor groei.

Het doel heiligt de middelen

Hiervoor stellen wij niet de middelen maar het doel voorop. “Het doel heiligt de middelen’ en niet andersom. In de praktijk zien wij het namelijk vaak andersom. Wat wil je exact bereiken met je marketingcommunicatie en welk middel is daarvoor het meest geschikt? Dat is voor ons altijd het startpunt.

Online Marketing Aanpak
Online marketing definitie: Online marketing is een verzamelnaam voor technieken die als doel hebben om meer producten of diensten af te zetten via het internet.

Wat we voor je kunnen doen:

Merkontwikkeling

Beproefde methode voor merkontwikkeling
Cornelissen Marketing

Op zoek naar zakelijk succes? Merkontwikkeling speelt hierbij een cruciale rol. Een krachtig en herkenbaar merk kan je bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie en…

Webdesign

Sedumopjedak

Cornelissen Marketing

Een doordachte website opent deuren naar meer klanten en groei, essentieel voor jouw zakelijk succes. Laat ons helpen bij het realiseren ervan…

Hosting

Updates

Cornelissen Marketing

Wat doen bezoekers als jouw website traag opent? Precies, ze gaan op zoek naar een andere! Met Managed WordPress Hosting voorkom je dit en beveilig je…

(Online) Marketing

Integrale online marketing aanpak
Cornelissen Marketing

Je wil online actief communiceren over je bedrijf maar het ontbreekt je aan tijd en ideeën om het zelf te doen. Met onze planningssoftware en jarenlange ervaring lossen we dit voor je op…

Bij alles wat we doen combineren we ruim 10 jaar ervaring in online marketing met ervaring in communicatie en marketing die meer dan 35 jaar teruggaat.

Denk je erover om je marketing of communicatie uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en is bovendien kosteloos en geheel vrijblijvend. Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.