Online marketing

Online marketing is natuurlijk een containerbegrip dat bijna iedere vorm van online marketing of communicatie omvat. Voor ons is het de aanduiding voor een planmatige aanpak om stelselmatig en gestructureerd via relevante kanalen te zorgen voor groei.

 

Hiervoor stellen wij niet de middelen maar het doel voorop. “Het doel heiligt de middelen’ en niet andersom. In de praktijk zien wij het namelijk vaak andersom. Wat wil je exact bereiken met je marketingcommunicatie en welk middel is daarvoor het meest geschikt? Dat is voor ons altijd het startpunt.

 

Online marketing definitie: Online marketing is een verzamelnaam voor technieken die als doel hebben om meer producten of diensten af te zetten via het internet.
Communicatiedoelstellingen

Wat we voor je kunnen doen:

Merkontwikkeling
Cornelissen Marketing
Er is een sterk verband tussen merkontwikkeling en zakelijk succes. Een sterk en herkenbaar merk gaat je bedrijf helpen zich te onderscheiden van zijn concurrenten en...
Webdesign

Cornelissen Marketing

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Je weet dat webdesign daarbij een belangrijke rol speelt...

Managed WordPress Hosting

Cornelissen Marketing

Wat doe jezelf als een website traag inlaadt? Je gaat vast een zeker naar een andere! Met Managed WordPress Hosting voorkom je dit en beveilig je jezelf... 

Contentmarketing
Cornelissen Marketing

Je wil actief communiceren over je bedrijf maar het ontbreekt je aan tijd en ideeën om het zelf te doen. Met onze contentmarketing aanpak lossen we dit voor je op...

Denk je erover om je marketing of communicatie uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en is bovendien kosteloos en geheel vrijblijvend.

Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Cornelissen Marketing

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Al sinds 1988 help ik ondernemers bij het ontwikkelen en behouden van een sterk merkimago. De ervaring heeft mij geleerd dat het centraal stellen van een duidelijke positionering essentieel is voor succes. Het herontwerp van het logo en de website zijn hierbij de middelen waarmee deze positionering het duidelijkst gecommuniceerd kan worden.

Met de dienstverlening van Cornelissen.Marketing ben ik in staat om de complete regie hierover te voeren en volledige invulling te kunnen geven aan de uitvoering ervan.

Dit met als doel om jou als ondernemer te helpen een sterk en samenhangend merk op te bouwen dat zijn waarde propositie effectief communiceert naar de doelgroep en daarmee bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.