Managed WordPress Webhosting

Besteed de hosting en het beheer uit aan één partij

Managed WordPress Hosting

In samenwerking met een in WordPress gespecialiseerde hosting partij bieden wij ‘Managed WordPress Hosting’ aan. Met Managed WordPress Hosting wordt je website door ons gehost en je CMS beheerd voor een vast bedrag per maand. Zo zijn onze klanten verzekerd van een continue veilige website met een supersnelle pagina laadsnelheid.

De snelheid van je website is allesbepalend!

Een vertraging van slechts één seconde heeft invloed op het bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs het conversieratio van je website. Wanneer je kiest voor Managed WordPress Hosting hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er wordt gebruik gemaakt de laatste technieken om je website zo snel mogelijk in te laden.

Hostingvormen

Wij kunnen de hosting op twee manieren verzorgen:

Heb je de snelheid van je website al eens gemeten?

Er zijn online enkele gerenommeerde platformen die een objectieve en goede test aanbieden. Geef de URL van jouw homepage maar eens in bij een testsite als WebPageTest.

Mocht je naar aanleiding van de test vragen hebben bel dan gerust 06 5732 3699. Samen kunnen wij dan bekijken wat er beter kan.

Je website gegarandeerd sneller

Onze hostingpartner garandeert dat je website sneller en soepeler worden geladen dan welke andere (cloud) hosting-provider dan ook. Daardoor wordt de bezoekerservaring verbeterd en de tijd die de bezoekers op deze sites doorbrengt wordt vergroot. Dat leidt uiteindelijk tot hogere conversies. Daarbij heeft het direct positieve gevolgen voor je ranking omdat ook de zoekbot het naar hun zin hebben op jouw website.

Enkele voorbeelden:

De onderstaande websites worden gehost door WP-provider. De testresultaten van webpagetest.org staan eronder afgebeeld.

Over de webpagetest-resulaten:

Klik op een van de bovenstaande resultaten voor een vergroting. Rechtsboven in het testrapport worden de resultaten samengevat in 6 ‘rapportcijfers’. De slechts mogelijke score is een ‘F’ en de beste score een ‘A’. Het kruis op de zesde positie geeft aan dat er geen gebruik wordt gemaakt van CDN (een externe optie om het inladen van afbeeldingen nog meer te versnellen). Wij streven altijd ‘Quintuple-A’ na. Dat wil zeggen een A score op vijf onderdelen. Welke onderdelen betreft het? Van links naar rechts:

First Byte Time geeft aan hoeveel tijd er nodig is om het eerste datapakket van de webserver te ontvangen.

Keep-alive enabled geeft aan wat de server doet met de verbinding na het afgeven van respons op een verzoek. Normaal gesproken wordt de verbinding dan gesloten. Het openen en sluiten van de verbinding kost tijd dus open houden is wenselijk voor een snelle website.

Compress Transfer geeft aan in welke mate de data wordt gecomprimeerd voordat het wordt verstuurd

Compress Images geeft aan in welke mate de afbeeldingen zijn gecomprimeerd. Grote afbeeldingen brengen langere laadtijden met zich mee.

Cache static content geeft aan in welke mate de website gebruik maakt van caching. M.a.w. het lokaal opslaan van bestanden die dan niet steeds weer opnieuw te hoeven worden ingeladen.

Zij gingen je voor: