Managed WordPress Webhosting

Besteed de hosting en het beheer uit aan één partij

Managed WordPress Hosting

Met Managed WordPress Hosting wordt jouw website door veilig gehost en de complete WordPress omgeving beheerd voor een vast bedrag per maand. Zo ben je verzekerd van continuïteit en heb je altijd een veilige website met een supersnelle pagina laadsnelheid. En niet geheel onbelangrijk: je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

De snelheid van je website is allesbepalend!

Een vertraging van slechts één seconde heeft invloed op het bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs het conversieratio van je website. Wanneer je kiest voor Managed WordPress Hosting hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er wordt gebruik gemaakt de laatste technieken om je website zo snel mogelijk in te laden.

Continu beheer

Zonder dat je daar zelf over hoeft na te denken wordt je website continue beheerd. Updates van WordPress, je gekozen template en plug-ins worden eerst in een gecontroleerde omgeving uitgeprobeerd voordat de updates worden doorgevoerd. Meerdere keren per dag wordt er een veiligheidskopie van je website gemaakt en er worden regelmatig externe back-ups gemaakt. De goede werking en veiligheid van je website wordt hiermee gegarandeerd.

Meedenken over functionaliteit en zichtbaarheid

Juist doordat je de regie over je website aan mij overdraagt kunnen we makkelijker sparren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van gewenste toevoegingen aan de website. Puttend uit een inmiddels uitgebreid portfolio aan oplossingen kan ik je snel en to the point ondersteunen in je plannen.

Support

Mocht je toch vragen hebben met betrekking tot je site dan kun je tijdens kantoortijden gewoon bellen (06 5732 3699) met je vraag. In ieder geval stuur je een mail naar:  support@cornelissenmarketing.nl en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Kosteloos overstappen

Draait je website ergens anders en overweeg je een overstap? Dat is geen enkel probleem, we verhuizen je website zonder dat je relaties hier ook maar iets van merken. Indien je ook je e-mailverkeer mee wilt verhuizen gaat dit even geruisloos.

Hostingvormen

Je kunt uit twee vormen kiezen:

Je website gegarandeerd sneller

Je bezoekers zullen na de overstap direct merken dat er iets is verbeterd. De pagina’s zulle sneller inladen en daardoor wordt hun bezoekerservaring verbeterd en ze gaan meetbaar meer tijd op je website doorbrengen. Dat leidt uiteindelijk tot hogere conversies. Daarbij heeft het positieve gevolgen voor je Google-ranking omdat ook de zoekbots het veel beter naar hun zin hebben op jouw website.

Zij gingen je voor:

Enkele voorbeelden:

De onderstaande websites werken met Managed WordPress Hosting. De testresultaten van webpagetest.org (een neutrale website voor het testen en optimaliseren van websites) staan eronder afgebeeld.

Over de webpagetest-resulaten:

Klik op een van de bovenstaande resultaten voor een vergroting. Rechtsboven in het testrapport worden de resultaten samengevat in 6 ‘rapportcijfers’. De slechts mogelijke score is een ‘F’ en de beste score een ‘A’. Het kruis op de zesde positie geeft aan dat er geen gebruik wordt gemaakt van CDN (een externe optie om het inladen van afbeeldingen nog meer te versnellen). Wij streven altijd ‘Quintuple-A’ na. Dat wil zeggen een A score op vijf onderdelen. Welke onderdelen betreft het? Van links naar rechts:

First Byte Time geeft aan hoeveel tijd er nodig is om het eerste datapakket van de webserver te ontvangen.

Keep-alive enabled geeft aan wat de server doet met de verbinding na het afgeven van respons op een verzoek. Normaal gesproken wordt de verbinding dan gesloten. Het openen en sluiten van de verbinding kost tijd dus open houden is wenselijk voor een snelle website.

Compress Transfer geeft aan in welke mate de data wordt gecomprimeerd voordat het wordt verstuurd

Compress Images geeft aan in welke mate de afbeeldingen zijn gecomprimeerd. Grote afbeeldingen brengen langere laadtijden met zich mee.

Cache static content geeft aan in welke mate de website gebruik maakt van caching. M.a.w. het lokaal opslaan van bestanden die dan niet steeds weer opnieuw te hoeven worden ingeladen.

Heb je de snelheid van je website al eens gemeten?

Er zijn online enkele gerenommeerde platformen die een objectieve en goede test aanbieden.
Geef de URL van jouw homepage maar eens in bij een testsite als WebPageTest.

Mocht je naar aanleiding van de test vragen hebben bel dan gerust 06 5732 3699. Samen kunnen wij dan bekijken wat er beter kan.