Merkactivatie

Zorg dat de merkbeleving start bij het eerste contact!

Social Media Marketing

Social Media marketing zorgt ervoor dat je merk goed zichtbaar is tijdens de oriëntatiefase van je toekomstige klant.

Vergroot de zichtbaarheid van je merk

Social Media heeft een enorme vlucht genomen. Of het nu via Linkedin, Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Pinterest of Snapchat is, bijna iedereen maakt er gebruik van. Het kan de zichtbaarheid van je merk snel vergroten. Wanneer je het goed inzet zal Social Media marketing zorgen voor grotere loyaliteit, klanttevredenheid, meer betrokkenheid en zal zeker positief bijdragen aan de merkvoorkeur.

Eerlijkheid duurt het langst

Mensen identificeren zich graag met merken die dicht bij hen staan. Het moet voor hen wel meteen duidelijk zijn waar het merk voor staat en de merkbelofte moet eerlijk en authentiek zijn. Dit is de reden waarom wij bij voorkeur weren vanuit een helder merkconcept, met een sterke propositie en dito geformuleerde communicatiethema’s.

Herkenning zorgt voor volgers

Onze Social Media aanpak zorgt ervoor dat het aantal volgers van je merk gestaag groeit omdat ze zich in je uitingen herkennen. Om dit te bereiken zorgen wij consistent voor relevante berichtgeving. Wij doen dit door:

  • internet te monitoren op relevante content;
  • te analyseren wanneer jouw volgers het vaakst online zijn;
  • content van je website op de juiste tijdstippen te delen;
  • het delen van relevante content automatisch in te plannen;
  • relevante volgers te vinden en te binden;
  • alle online communicatie over je merk te monitoren.
Social Media Marketing: groepen identificeren zich graag met hun grote voorbeeld

Zichtbaar zijn op de juiste momenten

Doordat wij er voor zorgen dat je merk steeds op de juiste momenten zichtbaar is, groeit de merkbekendheid en de traffic naar je website. Daarnaast bieden we jouw tevreden klanten een eenvoudige mogelijkheid om hun tevredenheid tot uiting te brengen. Door de geboden mogelijkheden tot interactie kunnen ze zich als ware merkambassadeurs voor jou in gaan zetten.

Online Marketing Dashboard

De consistentie kunnen wij bieden omdat wij gebruik maken van het online marketing dashboard van iMonitoring uit Lelystad. Deze software is ontwikkeld door en voor een collectief van online marketeers waar wij zelf ook deel vanuit maken.

Ook aan de slag?

Ook aan de slag?

Van een succesvolle, maar niet zo bekende aanpak naar een sterk merk. Eric Cornelissen heeft The History Store begeleid naar een grotere naamsbekendheid. Dat doet hij met strategische adviezen die richting en focus geven, maar ook met uiterst praktische tips die direct toepasbaar zijn. Daarnaast is Eric prettig om mee samen te werken.

Hans van den Brink

Stadshistoricus en schrijver, The History Store

Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. 

Eveline van Daal

FlexOffiZ Nederland