Merkactivatie

Zorg dat de merkbeleving start bij het eerste contact!

E-mailmarketing

E-mailmarketing doe je om relaties te binden en te behouden

Jouw e-mailmarketing professioneel uitbesteden?

Blijf aanwezig in de keuzeset van geïnteresseerden en laat jouw e-mailmarketing van A tot Z verzorgen. Wij zorgen niet alleen voor een opzet en ontwerp van jouw nieuwsbrief, maar ook zorgen voor de content en het versturen ervan. Dit het liefst voor bedrijven in ’t Gooi omdat wij graag regelmatig de inhoud, terugkoppeling en de conversie met onze relaties bespreken.

Continuïteit is voor de meeste bedrijven lastig

Het starten met een regelmatige nieuwsbrief is voor menigeen een enorme horde. Men ziet er vaak tegenop om continu nieuwe content te bedenken en te schrijven. Of het kruid is in de eerste twee á drie edities al verschoten. Herkenbaar voor je? Maak dan eens een afspraak met ons. Wij zetten niet alleen een goede campagnestrategie uit, maar wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk zelfstandig een aantrekkelijke en goed converterende nieuwsbrief kunt verzorgen.

E-mailmarketing: het klikgedrag indiceert mogelijke contactmomenten
(Afb.: Open- en klikgedrag van een regelmatige nieuwsbrief)

Wat doen wij voor jou?

1. Ontwerpen

Op basis van de strategiebepaling, ontwerpen wij een nieuwsbrief die op de doelstelling aansluit en past bij de look en feel van jouw website.  Wij werken hierbij met je samen in een gezamenlijk software account van iMonitoring.

2. Schrijven van content

Voor het schrijven van de content vragen wij je doorgaans de content in ruwe vorm aan ons aan te leveren. De kosten voor het verzorgen van de content, zijn afhankelijk van de door jouw aangeleverde content en de foto’s die eventueel gekocht of gemaakt moeten worden.

Effect van een maandelijkse nieuwsbrief op de bezoekersaantallen van de website

(Afb.: Het effect van een nieuwsbrief op het websitebezoek)

3. Maandelijkse verzending en analyse

Wij zorgen ervoor dat jouw lezers de verwachte continuïteit krijgen waarvoor zij hun e-mailadres aan je hebben toevertrouwd. Daarnaast analyseren wij voor jou het clickgedrag en rapporteren de mogelijke contactmomenten die, los van de mogelijke directe conversie.

JE MERK KAN ECHT HET WERK VOOR JE DOEN!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande aanpak? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom in ons kantoor op station Naarden Bussum.

Via onderstaande button kun je een voorkeur aangeven wanneer je wilt afspreken en dit versturen. De eerstvolgende werkdag wordt je dan gebeld om de afspraak definitief te maken.

Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. 

Eveline van Daal

FlexOffiZ Nederland

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy

Cornelissen.Marketing | Merkontwikkeling en Webdesign

JE MERK DOET HET WERK!

Zichtbaarheid voor je merk op basis van het belangrijkste nut voor de klant.
Bekijk video

Je merk doet het werk!

Zichtbaarheid voor je merk op basis van het belangrijkste nut voor de klant.

Verkopen jouw Kiwi’s zich al vanzelf?

Door gefundeerd te claimen dat het de sappigste zijn en dit te laten zien.

Wil je dat er eerder voor jouw merk wordt gekozen? Stel dan het belangrijkste nut voor de klant altijd voorop.

Blijf hierop terugkomen in al je communicatie.

“Wat heeft iemand aan jouw merk?”

Die vraag moet je snel en simpel beantwoorden. Welke behoefte vervult je het merk of welk probleem lost het op?

Laat het belangrijkste nut van je merk (en website) afdruipen!

Verkopen jouw Kiwi's zich al vanzelf?

Door gefundeerd te claimen dat het de sappigste zijn en dit te laten zien.

Wil je dat er eerder voor jouw merk wordt gekozen? Stel dan het belangrijkste nut voor de klant altijd voorop.

Blijf hierop terugkomen in al je communicatie.

"Wat heeft iemand aan jouw merk?"

Die vraag moet je snel en simpel beantwoorden. Welke behoefte vervult je het merk of welk probleem lost het op?

 

Laat het belangrijkste nut van je merk (en website) afdruipen!

Merkontwikkeling en webdesign

Merkontwikkeling en webdesign zijn de beste hulpmiddelen om je merk goed neer te zetten. De investering verdient zich dubbel en dwars terug.  Je wordt niet alleen online veel beter zichtbaar maar men begrijpt veel sneller welk nut je dienstverlening te bieden heeft.

Zij gingen je voor:

Webdesign Belforten.com
Transitietijger
Webdesign Transitietijger.nl

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur, Transitietijger.nl

Webdesign Notarisboersen.nl

De werkwijze van Eric was precies wat ik nodig had. Voor de start van mijn bedrijf had ik een goede website nodig en ik wilde ook graag zichtbaar worden op social media. Precies dat "pakket" kon Eric mij leveren. Eric is rustig en deskundig en had al na ons eerste gesprek de juiste toon te pakken. Zijn werkwijze met merkkleuren en -emoties sprak mij erg aan. Het zette mij aan het denken over wat ik wilde uitstralen. Na een eerste opzet hadden wij een brainstormsessie en daaruit is een prachtige website (en social media accounts) gekomen. Ik kan Eric alleen maar van harte aanbevelen!

mr. Martine Boersen

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Martine Boersen

Uwgroendak
Webshop UWgroendak.nl

Persoonlijk dacht ik zelf "even" een website te kunnen bouwen, dit liep uit op een fiasco. Met de handen in mijn haar heb ik contact opgenomen met Cornelissen.Marketing om hulp te vragen bij het (op)bouwen van onze website inclusief webshop. Naast dat Eric direct voor ons aan de slag ging, hebben wij ook de gehele periode alle contact momenten en de algemene communicatie als zeer prettig ervaren! De website staat... en wij zijn er super trots op. Nogmaals dank Eric, voor alle hulp, het meedenken en de mooie website!

Leonie Kooijman

UWgroendak adviseur, UWgroendak.nl

JE MERK KAN ECHT HET WERK VOOR JE DOEN!

Cornelissen.Marketing is onderdeel van marketingcollectief ‘Het Marketing Station‘ dat kantoor houdt op het middenperron van station Naarden Bussum. Binnen het collectief beschikken we over ervaren specialisten voor eventueel aanvullende dienstverlening. Ben je geïnteresseerd in onze aanpak? Plan dan een vrijblijvende afspraak in.

REFERENTIES:

Heel blij met het al het werk dat Eric heeft gedaan om mijn nieuwe onderneming online zichtbaar te maken. Eric is enthousiast, heeft heel veel kennis en denkt met je mee zonder zijn mening aan je op te dringen. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Mirjam Schoots

Mirjam Schoots Familierecht

Al meer dan vijf jaar doen wij zaken met Cornelissen.Marketing. De aanleiding daarvan was dat Eric Cornelissen ons wees op de beperkte online uitstraling van ons bedrijf. De afgelopen jaren hebben wij samen de zichtbaarheid van ons bedrijf sterk verbeterd. Eric is zeer creatief en veel ideeën zijn uitgewerkt. Dit heeft gesteund in de groei van ons bedrijf. Inmiddels hebben wij hem met meerdere bedrijven in contact gebracht. Wij kunnen Eric dan ook van harte aanbevelen.

Borgert F. Tegel MPLA

Partner| Voorzitter Pensioenorde, Felixx.Groep

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy

Samen met Eric hebben we een nieuwe website gebouwd die ‘zo plat is als een pannenkoek’! In tegenstelling tot onze vorige site, die veel doorklikken vereiste, staat ons hele aanbod aan activiteiten op de homepage. De bezoeker kan hier eenvoudig doorheen scrollen wat een veel beter overzicht geeft. De site is bovendien responsive en hierdoor gebruiksvriendelijk voor smartphones. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website en de manier waarop deze tot stand is gekomen. Wij zijn als opdrachtgever veeleisend, Eric blijft in het proces geduldig, vriendelijk en bijt zich vast in het vinden van technische oplossingen.

Pieter Koudijs

Directielid, Nederlands Vestingmuseum

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"322382ada9","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"1","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"1243","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"no","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""};var et_builder_utils_params={"condition":{"diviTheme":true,"extraTheme":false},"scrollLocations":["app","top"],"builderScrollLocations":{"desktop":"app","tablet":"app","phone":"app"},"onloadScrollLocation":"app","builderType":"fe"};var et_frontend_scripts={"builderCssContainerPrefix":"#et-boc","builderCssLayoutPrefix":"#et-boc .et-l"};var et_pb_box_shadow_elements=[];var et_pb_motion_elements={"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]};var et_pb_sticky_elements=[];