Maak het persoonlijk en relevant

We begrijpen dat elke vorm van communicatie met je klanten waardevol is. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw e-mailcampagnes niet alleen worden gezien, maar ook worden gelezen en tot actie aanzetten. Wij nemen de tijd om jouw bedrijf en je klanten te leren kennen, waardoor onze benadering altijd persoonlijk en direct relevant is.

Begin eerst met een E-mailmarketing strategie

Een goede e-mailmarketing strategie vereist een sterk merkconcept en de mogelijkheid om gepersonaliseerde en relevante content op basis hiervan te creëren. Door regelmatig waardevolle content te delen en slimme segmentatie te gebruiken, kun je de betrokkenheid en conversie van je e-mailcampagnes verhogen. Het is ook belangrijk om de prestaties van je campagnes te meten en te optimaliseren om ervoor te zorgen dat jouw strategie effectief blijft.

We zorgen voor een boodschap die aankomt

Wij helpen je om een strategie te ontwikkelen die past bij jouw unieke behoeften en doelen. Dit betekent dat elke e-mailcampagne die we samen lanceren niet alleen voldoet aan de hoogste normen van creativiteit en precisie, maar ook echt werkt voor jouw bedrijf.

Wat kan E-mailmarketing voor jou betekenen?

E-mailmarketing is een krachtige tool om:

 • Verbinding te maken met je klantenStuur berichten die resoneren en bouw een loyale klantenbasis op.
 • Je verkopen te verhogen: Gebruik gerichte acties om je producten of diensten te promoten en zie direct resultaat in je verkoopcijfers.
 • Feedback te verzamelen: Leer wat je klanten willen en gebruik deze inzichten om je aanbod te verbeteren.
 • Jouw merk te versterken: Consistente en aantrekkelijke e-mails die jouw merkpersoonlijkheid weerspiegelen, zullen je helpen om top-of-mind te blijven.
E-mailmarketing

Waarom Cornelissen Marketing?

Bij Cornelissen Marketing zijn we gepassioneerd over wat een goed uitgevoerde e-mailcampagne kan bereiken. We combineren onze expertise in marketingstrategie, copywriting en design om campagnes te creëren die echt impact maken. We begrijpen dat de wereld van digitale marketing snel verandert en zijn altijd up-to-date met de laatste trends en technologieën.

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Je e-mailmarketing uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je e-mailmarketing (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en is bovendien kosteloos en geheel vrijblijvend.

Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

Reviews

De do’s en don’s bij E-mailmarketing als je zelf aan de slag gaat

Uiteraard leiden vele wegen naar Rome maar er zijn enkele belangrijke do’s en donna’s om rekening mee te houden wanneer je succesvol wilt zijn met e-mailmarketing:

Do’s:

 • Wees doelgericht: Stel duidelijke doelen voor je e-mailmarketing campagne, zodat je weet wat je wilt bereiken en hoe je jouw strategie eventueel moet aanpassen.
 • Segmenteer: Segmentatie van je e-maillijst op basis van interesses en gedragingen van je klanten helpt om meer gepersonaliseerde en relevante berichten te sturen.
 • Zorg voor waardevolle inhoud: Zorg voor waardevolle inhoud in je e-mails, zoals nuttige tips, nieuws, en exclusieve aanbiedingen, om de betrokkenheid en loyaliteit van je volgers te vergroten.
 • Houd je aan de wet: Zorg ervoor dat je voldoet aan de wetgeving voor e-mailmarketing, zoals de GDPR-voorschriften, om ervoor te zorgen dat je e-mails voldoen aan de regels.

Don’ts:

 • Verstuur niet te vaak: Stuur niet te veel e-mails, anders kan dit je volgers irriteren en leiden tot een verlies van interesse in je onderneming.
 • Vermijd te verleidelijke onderwerpregels: Vermijd overdreven sensationele of misleidende onderwerpregels, omdat dit de betrouwbaarheid van je onderneming kan aantasten en de kans vergroot dat je mail direct in de prullenbak verdwijnt.
 • Vermijd spamming: Stuur geen e-mails naar personen die zich niet hebben aangemeld voor je e-maillijst of die zich al eens hebben afgemeld.
 • Denk aan mobiel: Zorg ervoor dat je e-mails geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten, omdat een slechte mobiele gebruikerservaring kan leiden tot frustratie bij je volgers.
 • Vermijd geen of  onduidelijke oproepen tot actie: Zorg ervoor dat je e-mails een duidelijke oproep tot actie bevatten, ook als men niet doorklikt en het is onduidelijk waarvoor je hun aandacht hebt gevraagd kan dit irriteren en zorgen voor een afhaak moment.

Deze ondernemingen gingen je voor:

traphacoSapa | Vietnam
Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya | Nepal
Deskundigonderzoek.nl
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.

E-mailmarketing definitie: E-mail marketing is een vorm van direct marketing waarbij men e-mails verstuurd naar e-mailadressen om boodschappen over te brengen.isatie met communicatie in een bepaalde periode bij een specifieke doelgroep wil bereiken.