Merkactivatie

Zorg dat de merkbeleving start bij het eerste contact!

WordPress Webdesign

De online beleving van de propositie van jouw merk moet bij het ontwerp van de website centraal staan. Hierdoor gaat de website zelf een cruciale rol spelen in de vindbaarheid ervan en de kans dat nieuwe klanten voor jouw merk kiezen.

Merkversterkende website

Bezoekers moeten direct de beleving hebben dat de merkbelofte die hen aansprak in de zoekresultaten of jouw marketinguitingen, waargemaakt zal worden. Dit realiseren wij door duidelijk de specifieke behoefte te benoemen waarvoor ze een oplossing zoeken en daarbij de beleving en het bewijs aan te bieden dat ze hiervoor op de juiste website zijn.

WordPress Webdesign bestaat in onze ogen uit een slim gestructureerde website, gekoppeld aan een vormgeving die de merkbelofte versterkt.

Onafhankelijkheid

Bij dienstverlening op het gebied van onlinemarketing moet volgens ons centraal staan dat relaties elk moment zelf verder moeten kunnen gaan. Bijvoorbeeld wanneer ze zo sterk groeien dat ze een fulltimemarketeer aannemen. Wij willen dat relaties onafhankelijk zijn, zodat ze de waarde van onze toegevoegde onlinemarketing los kunnen zien van de ingezette tool.

Technische uitvoering

We bekijken het ontwerp vanuit vijf dimensies.

 1. Bereikbaarheid: kan een gebruiker (met zoekwoorden) de website makkelijk vinden?
 2. Zoekmachineoptimalisatie: is de website zoekmachinevriendelijk ingericht en geschreven?
 3. Bruikbaarheid: is de website eenvoudig (mobiel) te bedienen?
 4. Functionaliteit: doet de website wat je ervan verwacht?
 5. Beleving: draagt de beleving van de website bij aan het bovenstaande en je imago?
WordPres Webdesign

WordPress

Websites ontwerpen wij in WordPress, omdat dit programma volgens ons de beste keuze is. Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat de (kosteloze) software in de basis al alles wat nodig is voor je website.

WordPress:

 • is gebruiksvriendelijkheid en snel te leren;
 • biedt uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing, zoekmachineoptimalisatie en koppelingen met sociale netwerken;
 • biedt flexibiliteit: duizenden plug-ins met extra functionaliteiten;
 • maakt je onafhankelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Kant-en-klare WordPress-websites van hoge kwaliteit

Elke WordPress-website die we opleveren, voldoet aan hoge kwaliteitscriteria.

 • Je website werkt goed op alle schermformaten (is dus responsive).
 • Je krijgt bij je website een set van plug-ins voor de gebruikersvriendelijkheid en optimalisatie van de vindbaarheid in Google;
 • Je website laat zich zowel qua lay-out als content gemakkelijk bewerken.
 • We trainen je om je website zelf te kunnen beheren.

Onlinestrategie en internetmarketing

Je kunt je online marketing ook aan ons overlaten. Wij begrijpen jouw propositie namelijk als geen ander en kennen de specifieke behoeften van waaruit men op zoek is gegaan. We kunnen je de volgende online marketing aanbieden:

Duurzame ontwikkeling

Als je website is opgeleverd, wil je dat deze ook in de toekomst goed en veilig blijft functioneren. Wij bieden daarom een contract voor maandelijks onderhoud aan en adviseren je ten zeerste om hiervan gebruik te maken. Met onze WordPress Support kunnen wij er dan namelijk voor zorgen dat het maximale wordt gedaan om je website veilig en up-to-date te houden. Tevens zorgen wij voor de noodzakelijk back-ups en de webtechnische ondersteuning met betrekking tot hosting.

Laat je merk voor je werken!

Is je merkstrategie toe aan vernieuwing of wil je serieus aan de slag met het ontwikkelen van een (digitale) strategie? Vul dan het onderstaande formulier in dan bellen wij je om een afspraak te maken. 

WordPress Webdesign

Voorbeelden

Klik op de namen van de onderstaande relaties en bekijk hun WordPress Webdesign websites:

Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. 

Eveline van Daal

FlexOffiZ Nederland

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die Cornelissen.Marketing samen met Botterman Ontwerp voor ons heeft gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiele relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster , Notariskantoor Goossens

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy

Eric heeft niet alleen verstand van zaken maar is ook zo betrokken bij FlexOffiZ, waardoor hij inmiddels meer als een collega gezien wordt dan een zakenrelatie’, ‘We zijn super trots op onze nieuwe website!

Lizetta van Coevorden

FlexOffiZ Nederland