Webdesign Bussum

Als Bussumse ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Je weet dat webdesign daarbij een belangrijke rol kan spelen maar het ontbreekt je aan tijd en vaardigheden om dit zelf te doen.

 

Een website laten maken in Bussum? Dat is waar wij je kunnen helpen doordat meer dan 30 jaar aan marketingervaring inzetten bij het webdesign van jouw website. En heel makkelijk, we zitten midden in het dorp in Business Center de 7e Hemel. Af en toe even sparren is dus geen probleem.

Sedumopjedak
Definitie webdesign: Webdesign is het ontwerpen van websites op het internet, in het bijzonder van hun grafische vormgeving en gebruikerservaring.

Hoe verloopt een webdesign project?

In de praktijk volgen de webdesign projecten op hoofdlijnen altijd de volgende stappen:

  • Eerste gesprek: Samen verkennen we je doelgroep en het doel van de website, wat verwachten je bezoekers en waar zoeken ze naar nu echt naar. Dit helpt bij het vaststellen van de uiteindelijke functionaliteiten en structuur van de website.
  • Planning en uitwerking website-structuur: Op basis van het eerste gesprek werken we de algehele structuur en navigatie van de website uit (schema of wireframe). Hierin geven we aan welke pagina’s nodig zijn en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Dit stemmen wij vervolgens met je af, voor we verder gaan.
  • Ontwerpen en eerste opzet ‘look & feel’: In een afgeschermde ‘live-omgeving’ maken we een eerste opzet van de belangrijkste pagina, inclusief de lay-out, kleuren, typografie en andere visuele elementen. Aan de hand van de website-structuur en deze ‘look & feel’ bespreken wij de verdere voortgang
  • Uitwerking: Nu alles is afgestemd laten wij alle content inlopen en werken eventueel de specifieke functionaliteit verder uit.
  • Testen en debuggen: Wij testen de website op verschillende browsers en op verschillende apparaten om te zorgen dat deze correct wordt weergegeven en goed functioneert. Daarna lopen wij de functionaliteit van de website je door geven je de gelegenheid om je de website eigen te maken door zelf eerst nog eens alles goed te testen.
  • ‘Live-gang’: We publiceren de website en zorgen dat Google van het bestaan weet.
  • Onderhoud en doorontwikkeling: We bespreken al tijdens het project wat we voor je gaan doen om ervoor te zorgen dat je website aan de verwachtingen van de bezoekers blijft voldoen en up-to-date blijft.

Voorbeelden: 'Website laten maken of verbeteren'

Hieronder ons portfolio ‘Website laten maken’ met websites die wij in de afgelopen jaren hebben gemaakt of verbeterd:

 

Wat kost webdesign?

Ieder project is natuurlijk maatwerk. In het portfolio zijn grofweg drie type projecten te onderscheiden. Voor sommige projecten heeft er eerst merkontwikkeling plaatsgevonden en in andere gevallen is er een oudere website vervangen maar om een indicatie te geven kun je uitgaan van het volgende:

Reviews

Waarom zou je ons de opdracht geven?

Meer dan 30 jaar aan marketing en communicatie ervaring ga je terug zien in de oplossingen die er voor jou bedacht worden. Daar kun je alleen maar wijzer van worden.

Uiteraard staat hierbij de performance van jouw website voorop. Deze moet volledig aan de verwachting van de bezoekers voldoen en jouw de juiste business bezorgen.

Of je nu een bestaande website laat verbeteren of een compleet nieuwe laat maken, er wordt in elk geval serieus met je meegedacht!

 

Deze ondernemingen gingen je voor:

traphacoSapa | Vietnam
Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya | Nepal
Deskundigonderzoek.nl
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.