Webdesign Bussum

Laat je website een actieve rol spelen!

Webdesign Bussum

Cornelissen.Marketing huldigt het principe dat een website minimaal een online medewerker voor je bedrijf moet zijn. Zeg maar een collega die 24 uur per dag en 7 dagen in de week ervoor zorgt dat (potentiële) klanten makkelijk contact met je kunnen maken en hun eerste vragen kwijt kunnen.

Welke ondernemers gingen je voor?

Hieronder ons portfolio ‘Webdesign Bussum’ met websites die wij voor ondernemers in Bussum in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Voor de meeste zijn we aansluitend ook aan de slag gegaan met de online marketing.

Portfolio webdesign Bussum

Voor ondernemers in Bussum werden in de afgelopen jaren de volgende websites gerealiseerd:

 

Ben je op zoek naar een partij die voor jou een website kan maken of jouw website kan verbeteren? Kom dan gerust een keer een kop koffie drinken in ‘De Zevende Hemel’, Kerkstraat 10 in Bussum.

Hoe gaat een project van start?

Projecten die wij oppikken kunnen verschillende startpunten hebben:

  • Je hebt al een WordPress website of webshop maar je bent er niet tevreden over;
  • Je staat nog helemaal aan het begin en heb nog geen idee waar je moet beginnen;
  • Je weet precies wat je wilt en hebt een start idee over hoe het eruit zou moeten zien;
  • Je bent niet tevreden over de performance van je WordPress website.

Wat zijn de kosten?

Het zal duidelijk zijn dat dit zeer afhankelijk is van het startpunt. Voor een indicatie zie onze pagina met ‘Tarieven‘.

Maak gewoon een keer een afspraak

Herken je één van deze startpunten neem bel dan met Eric voor een afspraak (06 5732 3699). In de afgelopen jaren zijn al meer dan 100 ondernemers geholpen.

Hoe hebben anderen dit ervaren?

Ik heb Eric ervaren als een bijzonder enthousiaste sparringpartner tijdens het proces van het bedenken en bouwen van mijn website. Hij heeft mij goed geholpen om qua concept en ontwerp de mogelijkheden van WordPress zo goed mogelijk te benutten. Verder heeft hij me goed op weg geholpen om de technische kant van WordPress te begrijpen, zodat ik mijn website zelf kan bijhouden en vullen.
Ik beveel Eric dan ook van harte aan!
Saskia Bakker

Infographics Designer, Frisseblik Infographics

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die Cornelissen.Marketing samen met Botterman Ontwerp voor ons heeft gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiele relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!
mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster , Notariskantoor Goossens

Samen met Eric hebben we onze nieuwe website gebouwd. Eric denk prettig mee, pakt snel door en het resultaat is fantastisch!
Erich, Joey & Martine

Team, Murphys-Bussum

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur, Transitietijger.nl

Waarom zou je ons de opdracht geven?

Meer dan 30 jaar aan marketing en communicatie ervaring ga je terug zien in de oplossingen die er voor jou bedacht worden. Daar kun je alleen maar wijzer van worden.

Uiteraard staat hierbij de performance van jouw website voorop. Deze moet volledig aan de verwachting van de bezoekers voldoen en jouw de juiste business bezorgen.

Of je nu een bestaande website laat verbeteren of een compleet nieuwe laat maken, er wordt in elk geval serieus met je meegedacht!