Webdesign Bussum

Als Bussumse ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Je weet dat webdesign daarbij een belangrijke rol kan spelen maar het ontbreekt je aan tijd en vaardigheden om dit zelf te doen.

 

Een website laten maken in Bussum? Dat is waar wij je kunnen helpen doordat meer dan 30 jaar aan marketingervaring inzetten bij het webdesign van jouw website. En heel makkelijk, we zitten midden in het dorp in Business Center de 7e Hemel. Af en toe even sparren is dus geen probleem.

 

Webdesign is het ontwerpen van websites op het internet, in het bijzonder van hun grafische vormgeving en gebruikerservaring.
Webdesign

Hoe verloopt een webdesign project?

In de praktijk volgen de webdesign projecten op hoofdlijnen altijd de volgende stappen:

  • Eerste gesprek: Samen verkennen we je doelgroep en het doel van de website, wat verwachten je bezoekers en waar zoeken ze naar nu echt naar. Dit helpt bij het vaststellen van de uiteindelijke functionaliteiten en structuur van de website.
  • Planning en uitwerking website-structuur: Op basis van het eerste gesprek werken we de algehele structuur en navigatie van de website uit (schema of wireframe). Hierin geven we aan welke pagina's nodig zijn en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Dit stemmen wij vervolgens met je af, voor we verder gaan.
  • Ontwerpen en eerste opzet 'look & feel': In een afgeschermde 'live-omgeving' maken we een eerste opzet van de belangrijkste pagina, inclusief de lay-out, kleuren, typografie en andere visuele elementen. Aan de hand van de website-structuur en deze 'look & feel' bespreken wij de verdere voortgang
  • Uitwerking: Nu alles is afgestemd laten wij alle content inlopen en werken eventueel de specifieke functionaliteit verder uit.
  • Testen en debuggen: Wij testen de website op verschillende browsers en op verschillende apparaten om te zorgen dat deze correct wordt weergegeven en goed functioneert. Daarna lopen wij de functionaliteit van de website je door geven je de gelegenheid om je de website eigen te maken door zelf eerst nog eens alles goed te testen.
  • 'Live-gang': We publiceren de website en zorgen dat Google van het bestaan weet.
  • Onderhoud en doorontwikkeling: We bespreken al tijdens het project wat we voor je gaan doen om ervoor te zorgen dat je website aan de verwachtingen van de bezoekers blijft voldoen en up-to-date blijft.

Wat kost webdesign?

Ieder project is natuurlijk maatwerk. In het portfolio zijn grofweg drie type projecten te onderscheiden. Voor sommige projecten heeft er eerst merkontwikkeling plaatsgevonden en in andere gevallen is er een oudere website vervangen maar om een indicatie te geven kun je uitgaan van het volgende:

Portfolio webdesign Bussum

Voor ondernemers in Bussum en 't Gooi werden in de afgelopen jaren een professionele website gerealiseerd:

 

Hoe hebben anderen dit ervaren?

De werkwijze van Eric was precies wat ik nodig had. Voor de start van mijn bedrijf had ik een goede website nodig en ik wilde ook graag zichtbaar worden op social media. Precies dat "pakket" kon Eric mij leveren. Eric is rustig en deskundig en had al na ons eerste gesprek de juiste toon te pakken. Zijn werkwijze met merkkleuren en -emoties sprak mij erg aan. Het zette mij aan het denken over wat ik wilde uitstralen. Na een eerste opzet hadden wij een brainstormsessie en daaruit is een prachtige website (en social media accounts) gekomen. Ik kan Eric alleen maar van harte aanbevelen!

mr. Martine Boersen

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Martine Boersen

Eric heeft ons fantastisch geholpen met het verbeteren van onze website. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en de persoonlijke gesprekken waren zeer aangenaam,door zijn passie word je meegenomen in de wereld van websitebouwers die het maximale uit jouw site willen halen. Zelfs een hele onderbouwing waarom bepaalde kleuren wel of niet werken. Ook heeft Eric voor ons een GoogleMybusiness gemaakt waardoor we nu nog beter zichtbaar zijn op internet. Kortom een aanrader voor een ieder die zijn website een upgrade wil geven of opnieuw wil laten bouwen.

Ageeth en John Braas

Eigenaren, Villa Braas

Samen met Eric hebben we onze nieuwe website gebouwd. Eric denk prettig mee, pakt snel door en het resultaat is fantastisch!

Erich, Joey & Martine

Team, Murphys-Bussum

De professionele website die Eric voor mij heeft gebouwd kreeg precies de uitstraling die ik voor ogen had. Eric verdiept zich in het onderwerp en leeft zich helemaal in. Hierdoor is de website heel persoonlijk en straalt het helemaal de “look and feel” van mijn bedrijf uit. Van mijn cliënten krijg ik vaak complimenten over mijn website en de boekingen stromen binnen. Ik ben 100% tevreden!

Sarah Poortman

Eigenaar, Ayurveda by Sarah

Waarom zou je ons de opdracht geven?

Meer dan 30 jaar aan marketing en communicatie ervaring ga je terug zien in de oplossingen die er voor jou bedacht worden. Daar kun je alleen maar wijzer van worden.

Uiteraard staat hierbij de performance van jouw website voorop. Deze moet volledig aan de verwachting van de bezoekers voldoen en jouw de juiste business bezorgen.

Of je nu een bestaande website laat verbeteren of een compleet nieuwe laat maken, er wordt in elk geval serieus met je meegedacht!

 

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Portfolio

Selecteer een categorie of merk