WordPress Portfolio

Laat je website een actieve rol spelen!
Hoe gaat je website voor business zorgen?

WordPress Bussum

‘WordPress Bussum’ zijn waarschijnlijk de zoekwoorden waarmee je op deze pagina bent uitgekomen. Of je hebt doorgeklikt vanaf één van de websites die hieronder staan afgebeeld. Beide gevallen zijn er een mooi voorbeeld van hoe jouw website je met de juiste zoekers in contact kan brengen. Voor Bussumse ondernemers van de onderstaande websites hebben wij in de afgelopen tien jaar een WordPress website mogen maken. In de meeste gevallen als onderdeel van de gehele online marketing die aan ons is uitbesteed.

Geef je website een eigen rol in je communicatie

Bij het ontwerpen van websites gaan wij altijd uit van het bezoekersperspectief. Wat hoopt men op jouw website aan te treffen? Wat wil men eventueel eenvoudig in gang te zetten of regelen?

Het belangrijkste nut voorop

Voor we aan de slag gaan kijken wij eerst scherp naar het belangrijkste nut wat jouw bedrijf/merk aan anderen te bieden heeft. Door dit centraal te stellen lijkt daarna alles op zijn plaats te vallen. Hierdoor kunnen wij een website maken die er niet alleen voor zorgt dat je beter zichtbaar wordt maar ook communiceert met je markt als extra medewerker van je bedrijf.

Online zichtbaarheid verbeteren

Wanneer je online beter zichtbaar wilt worden door je huidige WordPress website te verbeteren of heb je een nieuwe nodig? Kom dan gerust bij ons langs. Wij houden kantoor in Het Marketing Station (op perron twee van station Naarden Bussum). Samen met andere marketing en communicatiespecialisten zijn wij continu bezig om relaties bij te staan in het beter zichtbaar maken van hun producten en kwaliteiten. De plek is bewust gekozen omdat wij graag goed bereikbaar willen zijn voor wie gewoon eens binnen wil stappen met zijn of haar vragen.

Portfolio WordPress Bussum:

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur, Transitietijger.nl

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die Cornelissen.Marketing samen met Botterman Ontwerp voor ons heeft gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiele relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster , Notariskantoor Goossens

‘“Om de strategische meerwaarde, die wij sinds jaar en dag onze klanten bieden, te waarborgen is Cornelissen.Marketing voor ons aan de slag gegaan met de vraag hoe we ons duurzaam kunnen blijven onderscheiden. We zijn tot verrassende inzichten gekomen en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.”

Reijer Hekelaar RB

Partner, PYXIS Accountants en Belastingadviseurs

Websites in WordPress is een bewuste keuze

Voor het inrichten van websites hebben wij voor WordPress gekozen omdat dit de meest gebruikte ‘open source’ content management system (CMS) is. Wereld wijd is meer dan 30% van de websites is tegenwoordig een WordPress-website. Voor jou als ondernemer betekent dit continuïteit in beschikbaarheid van competentie om eventueel op termijn je website door te ontwikkelen. Je zit dus nooit aan ons vast.

Denk je aan een nieuwe website?

Neem dan gewoon eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met je mee.

Oriënterend gesprek

Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Het Marketing Station

Bel 06-57323699 of plan een afspraak in.

Nieuwe WordPress website

Wanneer je helemaal aan de start staat dan ga ik eerst samen met jou bepalen welke specifieke rol jouw website moet gaan spelen in je bedrijfsvoering. Mijn 30 jaar marketingervaring in combinatie met 6 jaar ervaring in het ontwerpen van WordPress websites zorgen ervoor dat er snel een gedegen schetsontwerp op tafel ligt waarbij jij je een beeld kunt vormen. Op basis daarvan maak ik met jouw huidige grafische vormgever of één van de vormgevers waarmee ik zelf graag samenwerk een eerste opzet.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen vijf werkdagen een uitgewerkte offerte voor jouw onderneming. 

Zij gingen je voor: