Branding informatie

Branding is een Engels woord dat voortkomt uit “brand” wat “merk” betekent, in het Nederlands: merkontwikkeling.

Het begrip staat voor de uitstraling van een merk, het gevoel dat het oproept bij het publiek en het beeld dat ze bij een merk voor ogen krijgen.

 

Branding definitie: Het geheel van activiteiten dat gericht is op het positief beïnvloeden van de positionering van een merk. Het doel is daarbij dus het bouwen aan het merk, dat zowel van een bedrijf als van een product of dienst kan zijn.
Merkidentiteit

Eerder gepubliceerde content

Branding is het vakgebied waar ik mij al meer dan 30 jaar mee bezig hou. Iedere vakidioot, in wat voor expertise dan ook, zal het volgende herkennen: iets eenvoudig in woorden vatten wat jezelf makkelijk afgaat is niet makkelijk. In je enthousiasme ben je vaak bereid veel, heel veel te vertellen over je vak. Met het maken van de website verging het mij niet anders. Je wilt in je bevlogenheid alles wel delen en zo zijn er in de afgelopen tien jaar behoorlijk wat pagina’s tot stand gekomen.

Om de zoekmachine traffic te behouden en omdat het wellicht nog iemand kan helpen staan ze nog wel online maar zijn niet meer in de menustructuur opgenomen. Mocht je over een of meerdere onderwerpen vragen hebben bel dan gerust of stuur een bericht.

Denk je erover om je marketing of communicatie uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en is bovendien kosteloos en geheel vrijblijvend.

Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

Deze ondernemingen gingen je voor:

Ayurveda by Sarah
Ayurveda by Sarah
Belmoca.com
Faillissementsfraude.nl
Schoots & Gunter
Schoots & Gunter
PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants
Alpine Club of Himalaya
Deskundigonderzoek.nl
Bellius Advocaten
Baar Advies
FlexOffiZ
Belforten.com
Pensioenorde
Notariskantoor Martine Boersen
Notariskantoor Goossens
Felixx.Groep

Merkontwikkeling en webdesign

Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming boven dat van de concurrentie uit tillen, dat is wat ik graag doe. Samen met jou creëer ik hiervoor niet alleen meer zichtbaarheid en aandacht, maar ik zorg er tevens voor dat de website een actieve rol in jouw communicatie gaat spelen.
drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

drs. ing. Eric M.H. Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Al sinds 1988 help ik ondernemers bij het ontwikkelen en behouden van een sterk merkimago. De ervaring heeft mij geleerd dat het centraal stellen van een duidelijke positionering essentieel is voor succes. Het herontwerp van het logo en de website zijn hierbij de middelen waarmee deze positionering het duidelijkst gecommuniceerd kan worden.

Met de dienstverlening van Cornelissen.Marketing ben ik in staat om de complete regie hierover te voeren en volledige invulling te kunnen geven aan de uitvoering ervan.

Dit met als doel om jou als ondernemer te helpen een sterk en samenhangend merk op te bouwen dat zijn waarde propositie effectief communiceert naar de doelgroep en daarmee bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.

Portfolio

Selecteer een categorie of merk