Branding

Branding is een Engels woord dat voortkomt uit “brand” wat “merk” betekent, in het Nederlands: merkontwikkeling.

Het begrip staat voor de uitstraling van een merk, het gevoel dat het oproept bij het publiek en het beeld dat ze bij een merk voor ogen krijgen.

 

Branding definitie: Het geheel van activiteiten dat gericht is op het positief beïnvloeden van de positionering van een merk. Het doel is daarbij dus het bouwen aan het merk, dat zowel van een bedrijf als van een product of dienst kan zijn.
Merkidentiteit

Archief: eerder gepubliceerde content

Branding is het vakgebied waar ik mij al meer dan 30 jaar mee bezig hou. Iedere vakidioot, in wat voor expertise dan ook, zal het volgende herkennen: iets eenvoudig in woorden vatten wat jezelf makkelijk afgaat is niet makkelijk. In je enthousiasme ben je vaak bereid veel, heel veel te vertellen over je vak. Met het maken van de website verging het mij niet anders. Je wilt in je bevlogenheid alles wel delen en zo zijn er in de afgelopen tien jaar behoorlijk wat pagina’s tot stand gekomen.

Om de zoekmachine traffic te behouden en omdat het wellicht nog iemand kan helpen staan ze nog wel online maar zijn niet meer in de menustructuur opgenomen. Mocht je over een of meerdere onderwerpen vragen hebben bel dan gerust of stuur een bericht.

Denk je erover om je marketing of communicatie uit te besteden?

Speel je al een poosje met het idee om je marketing en communicatie (deels) uit te besteden maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust een keer bij ons langs. De eerste afspraak geeft vaak al veel inzicht en geheel vrijblijvend. Gaan we je ontmoeten? Klik op de button hieronder en geef je voorkeursmoment voor een afspraak aan.

Reviews

Portfolio

Selecteer een categorie of merk

Klik op één van de afbeeldingen voor een uitgebreide casebeschrijving en een indruk van de manier waarop wij te werk gaan.