WordPress webdesign

Laat je website een actieve rol spelen!

Webdesign Bussum

Voor webdesign Bussum kom je naar station Naarden Bussum. Cornelissen.Marketing zit in ‘Het Marketing Station’ op het perron tussen spoor twee en het voormalige spoor drie.

WordPress een bewuste keuze

Voor het inrichten van websites is er jaren geleden voor WordPress gekozen omdat dit toen al het meest gebruikte 'open source' content management system (CMS) was. Inmiddels heeft Wordpress een vlucht genomen. Meer dan 30% van de websites is tegenwoordig een WordPress-website. Voor jou als ondernemer betekent dit de vrijheid dat je ten alle tijde online marketeers kunt vinden en inschakelen om aan jouw website te werken. Hieronder het portfolio van Cornelissen.Marketing.

Referenties:

Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. 

Eveline van Daal

FlexOffiZ Nederland

De werkwijze van Eric was precies wat ik nodig had. Voor de start van mijn bedrijf had ik een goede website nodig en ik wilde ook graag zichtbaar worden op social media. Precies dat "pakket" kon Eric mij leveren. Eric is rustig en deskundig en had al na ons eerste gesprek de juiste toon te pakken. Zijn werkwijze met merkkleuren en -emoties sprak mij erg aan. Het zette mij aan het denken over wat ik wilde uitstralen. Na een eerste opzet hadden wij een brainstormsessie en daaruit is een prachtige website (en social media accounts) gekomen. Ik kan Eric alleen maar van harte aanbevelen!

mr. Martine Boersen

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Martine Boersen

'“Om de strategische meerwaarde, die wij sinds jaar en dag onze klanten bieden, te waarborgen is Cornelissen.Marketing voor ons aan de slag gegaan met de vraag hoe we ons duurzaam kunnen blijven onderscheiden. We zijn tot verrassende inzichten gekomen en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.”

Reijer Hekelaar RB

Partner, PYXIS Accountants en Belastingadviseurs

Heel blij met het al het werk dat Eric heeft gedaan om mijn nieuwe onderneming online zichtbaar te maken. Eric is enthousiast, heeft heel veel kennis en denkt met je mee zonder zijn mening aan je op te dringen. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Mirjam Schoots

Mirjam Schoots Familierecht

Cornelissen.Marketing?

Kompetent. Freundlich. Zuverlässig. Unsere Wahl!

Wolfgang Richter

Marketing Manager / Business Development , Permadent GmbH

Denk je aan een nieuwe website?

Neem dan gewoon eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met je mee.

Oriënterend gesprek

Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Het Marketing Station

Bel 035 524 24 69 of plan een afspraak in.

Nieuwe WordPress website

Wanneer je helemaal aan de start staat dan ga ik eerst samen met jou bepalen welke specifieke rol jouw website moet gaan spelen in je bedrijfsvoering. Mijn 30 jaar marketingervaring in combinatie met 6 jaar ervaring in het ontwerpen van WordPress websites zorgen ervoor dat er snel een gedegen schetsontwerp op tafel ligt waarbij jij je een beeld kunt vormen. Op basis daarvan maak ik met jouw huidige grafische vormgever of één van de vormgevers waarmee ik zelf graag samenwerk een eerste opzet.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen vijf werkdagen een uitgewerkte offerte voor jouw onderneming. 

Zij gingen je voor: