Webdesign Naarden

Laat je website een actieve rol spelen!

Webdesign Naarden

Cornelissen.Marketing huldigt het principe dat een website minimaal een online medewerker voor je bedrijf moet zijn. Zeg maar een collega die 24 uur per dag en 7 dagen in de week ervoor zorgt dat (potentiële) klanten makkelijk contact met je kunnen maken en hun eerste vragen kwijt kunnen.

Welke ondernemers gingen je voor?

Hieronder ons portfolio ‘Webdesign Naarden’ met websites die wij voor ondernemers in Naarden in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Voor de meeste zijn we aansluitend ook aan de slag gegaan met de online marketing.

Portfolio webdesign Naarden

Voor ondernemers in Naarden werden in de afgelopen jaren de volgende websites gerealiseerd:

 

Ben je op zoek naar een partij die voor jou een website kan maken of jouw website kan verbeteren? Kom dan gerust een keer een kop koffie drinken in ‘De Zevende Hemel’, Kerkstraat 10 in Bussum.

Hoe gaat een project van start?

Projecten die wij oppikken kunnen verschillende startpunten hebben:

  • Je hebt al een WordPress website of webshop maar je bent er niet tevreden over;
  • Je staat nog helemaal aan het begin en heb nog geen idee waar je moet beginnen;
  • Je weet precies wat je wilt en hebt een start idee over hoe het eruit zou moeten zien;
  • Je bent niet tevreden over de performance van je WordPress website.

Wat zijn de kosten?

Het zal duidelijk zijn dat dit zeer afhankelijk is van het startpunt. Voor een indicatie zie onze pagina met ‘Tarieven‘.

Maak gewoon een keer een afspraak

Herken je één van deze startpunten neem bel dan met Eric voor een afspraak (06 5732 3699). In de afgelopen jaren zijn al meer dan 100 ondernemers geholpen.

Gerealiseerde WordPress websites

Je website moet minimaal een soort van online medewerker voor je bedrijf moet zijn. Zeg maar een collega die 24 uur per dag en 7 dagen in de week ervoor zorgt dat (potentiële) klanten makkelijk contact met je kunnen maken en hun eerste vragen kwijt kunnen.

In de afgelopen jaren zijn de volgende websites in WordPress gerealiseerd (wanneer je klikt op een voorbeeld dan opent deze website in een nieuw tabblad).

 

Hoe gaat een project van start?

Er zijn verschillende uitdagingen die je kunt hebben om mij in te schakelen:

  • Je hebt al een WordPress website of webshop maar je bent er niet tevreden over;
  • Je staat nog helemaal aan het begin en heb nog geen idee waar je moet beginnen;
  • Je weet precies wat je wilt en hebt ook een redelijk idee over hoe het eruit zou moeten zien;
  • Je bent niet tevreden over de performance van je WordPress website.

In een eerste kennismakingsgesprek bekijken we samen wat er voor nodig is om de uitdaging te overwinnen en geef ik een indicatie van wat hiervoor nodig is.

Wat zijn de kosten?

Het zal duidelijk zijn dat dit zeer afhankelijk is van het startpunt. Zie de pagina 'Tarieven' naast mijn uurtarief geef ik daar ook enkele indicaties voor de kosten van verschillende websites.

Maak gewoon een keer een afspraak

Herken je één van de uitdagingen bel mij dan voor een afspraak (06 5732 3699). In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 100 ondernemers naar tevredenheid geholpen. Je zal mij ervaren als een nuchtere sparringpartner die je helpt om doelgericht te werken door het nut van jouw onderneming voor je relaties centraal te stellen in de communicatie. 

Hoe hebben anderen de samenwerking ervaren?

Eric Cornelissen heeft niet alleen mijn website gebouwd, hij heeft zich ingeleefd in mijn product en actief meegewerkt aan het ontwikkelen van mijn logo. De samenwerking was heel prettig en ook na het opleveren van de site blijft hij actief betrokken met tips en adviezen. De website is prachtig en heeft een mooie sfeer, mensen die mijn site bezoeken zijn altijd onder de indruk.

Stefanie Korlaar

Schrijfster / spreekster, Declames

Eric is een empathische man en weet daardoor een uitstekende interactie tussen hem en zijn opdrachtgever te creëren. Dat heeft tot gevolg dat je voor Eric je best gaat doen. Want zo werkt het: Eric faciliteert, maar de klant presteert, waardoor je samen tot een mooie uitkomst komt. Dat gaat zo ver dat je denkt foto's te komen te maken en vervolgens op video vragen staat te beantwoorden, waar de spontaniteit vanaf spat.  Ja, die foto's zijn ook gemaakt en worden gewaardeerd, maar ik merk dat die filmpjes het verschil maken. Zonder Eric waren er geen filmpjes geweest.

Helemaal los van de onomstreden kwaliteit van Eric, ik heb het maken van de site als een uitermate plezierig traject ervaren. Eigenlijk jammer dat het allemaal zo snel ging. Misschien viel de prijs daarom ook zo mee.

Peter Schimmel

Forensisch accountant, Deskundigonderzoek.nl

Eric Cornelissen heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooie website voor ons bedrijf gebouwd. Daarna heeft hij goede adviezen gegeven over de marketingstrategie en ondersteunt ons bij de uitvoering. Fijn om met hem samen te werken.

Margreeth van den Berg

Managing director / Co-owner, Parc Active Rubber

Eric heeft zich heel goed ingeleefd in mijn business. Met die kwaliteit is het hem gelukt om precies de essentie, die ik voor ogen had, in mijn website kernachtig te presenteren. Ook de snelheid en het geboden gemak zijn een compliment waard.

John Oostveen

Overnamespecialis, Oostveen Bedrijfsovername

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die Cornelissen.Marketing samen met Botterman Ontwerp voor ons heeft gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiele relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster , Notariskantoor Goossens

Al meer dan vijf jaar doen wij zaken met Cornelissen.Marketing. De aanleiding daarvan was dat Eric Cornelissen ons wees op de beperkte online uitstraling van ons bedrijf. De afgelopen jaren hebben wij samen de zichtbaarheid van ons bedrijf sterk verbeterd. Eric is zeer creatief en veel ideeën zijn uitgewerkt. Dit heeft gesteund in de groei van ons bedrijf. Inmiddels hebben wij hem met meerdere bedrijven in contact gebracht. Wij kunnen Eric dan ook van harte aanbevelen.

Borgert F. Tegel MPLA

Partner| Voorzitter Pensioenorde, Felixx.Groep