Social media marketing suport

Laat ons je bekendheid vergroten

Social media marketing support

Social Media marketing zorgt ervoor dat je merk goed zichtbaar is tijdens de oriëntatiefase van je toekomstige klant.

Online Marketing Dashboard met onze expertise

Alleen ‘Word’ op de computer plaatsen maakt van een gebruiker nog geen volleerde tekstschrijver. Met Social Media Marketing Support bieden wij een Online.Marketing Dashboard in combinatie met onze online marketing expertise aan.

Inrichten omgeving en maandelijkse analyse

We richten de software niet alleen eerst compleet in maar zorgen voor meer zichtbaarheid van je merk, meer traffic naar je website en analyses van de relevante online informatie.

Drie mogelijkheden:

Merkbekendheid door consistente aanwezigheid

Inmiddels kunnen wij vertrouwen op de resultaten van meer dan vier jaar werken met het marketing dashboard. Door merk relevante content te vinden, te creëren en in te zetten hebben wij niet alleen de zichtbaarheid van onze relaties vergroot maar ook hun bekendheid.

Herkenning zorgt voor volgers en bekendheid

Met het online marketing dashboard maak je het jezelf gemakkelijk om continu op een relevante manier zichtbaar te zijn op social media. Daarnaast vormt de berichtenstroom die hiermee in gang wordt gezet de basis voor jouw eigen content creatie. De berichten die dit voor de website oplevert gaat vervolgens weer een rol spelen in de online vindbaarheid in zoekmachine aangezien de hoeveelheid relevante content op de website gestaag toeneemt.

Interesse in deze ‘vliegwiel’ methode?

Wanneer je na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd bent in deze manier van werken mag je ook een keer langskomen bij ons  station Naarden Bussum. Samen bekijken wij dan vanuit welke bronnen wij dit voor jouw merk/bedrijf zouden kunnen opstarten. Stuur ons wel even een bericht dan maken wij graag een afspraak met je.

Social media marketing helpt de zichtbaarheid van je merk te vergroten

Voorbeelden

Klik op de namen van de onderstaande relaties en bekijk enkele socialmedia voorbeelden:

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy