Marketing Dashboard

De deeltjesversneller voor de zichtbaarheid van je merk!

Marketing Dashboard

(Online Content Machine)

De deeltjesversneller voor de zichtbaarheid van je merk!

Of je het nu zelf wilt doen, of op weg geholpen wil worden of de content marketing volledig wil uitbesteden. Wij helpen je graag om de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Dit doen wij met content marketing, deels geautomatiseerd, zodat je altijd op relevante wijze zichtbaar bent in de markt.

Het Marketing Dashboard maakt je merk zichtbaar op de juiste momenten

Een potentiële klant bepaalt zelf het moment dat hij naar jouw dienstverlening op zoek gaat. De zoektocht begint tegenwoordig bijna altijd online. Je kunt daarom maar beter online goed zichtbaar zijn. Niet alleen met je website maar continue op alle platformen waar jouw klanten zich dagelijks begeven en waar ze zich laten informeren.

Een continu draaiend vliegwiel

Met het Marketing Dashboard wordt internet ‘uitgeluisterd’ op communicatiethema’s voor berichten die worden ingezet voor de content marketing rondom jouw merk. Op een moment dat het jouw uitkomt ontvang je een e-mail met content suggesties. Deze berichten kun je direct delen met je volgers of gebruiken als input voor eigen content creatie. Je zit dus nooit om een onderwerp verlegen en je bent steeds actueel. De berichten die de content marketing voor je website oplevert gaan vervolgens weer een rol spelen in de online vindbaarheid in zoekmachines aangezien de hoeveelheid relevante content op de website gestaag toeneemt.

Verschillende abonnementen mogelijkheid:

Uitbreidingen:

Bovenstaande abonnementen zijn aan te vullen met:
extra gebruikers: € 5,- per gebruiker per maand
extra promotors: € 5,- per 10 promotors per maand
extra keyword-searches: € 15,- per keyword-search per maand
extra GEO locatie-searches: € 15,- per GEO locatie-search per maand

Interesse in deze ‘vliegwiel’ methode?

Wanneer je na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd bent in deze manier van werken, kom dan een keer langs bij ons op station Naarden Bussum. Samen bekijken we dan vanuit welke bronnen we dit voor jouw merk/bedrijf kunnen opstarten. Je kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken of direct starten met een 14 daagse proefperiode. Na het registreren helpt de software je verder bij het aanmaken van je account.

Continu vernieuwing

Het online marketing dashboard is ontwikkeld door iMonitoring. Vanaf 2013 zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van de software. De nieuwste ideeën vinden daardoor snel hun weg naar het marketing dashboard.

Van een succesvolle, maar niet zo bekende aanpak naar een sterk merk. Eric Cornelissen heeft The History Store begeleid naar een grotere naamsbekendheid. Dat doet hij met strategische adviezen die richting en focus geven, maar ook met uiterst praktische tips die direct toepasbaar zijn. Daarnaast is Eric prettig om mee samen te werken.

Hans van den Brink

Stadshistoricus en schrijver, The History Store

Eric legt marketingvraagstukken op een duidelijke en inspirerende manier uit en biedt snel de juiste oplossingen. Zijn passie voor marketing werkt aanstekelijk en motiverend. Eric heeft perfect geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website en het optimaal benutten van de verschillende marketingtools.

Marleen Boer

Manager Senior Living, Vivo Wonen