Over ons

Lees over ons bureau voor strategie, merkontwikkeling en online marketing

CornelissenMarketing (‘Over ons’)

CornelissenMarketing is gevestigd in Bussum en richt zich op merkontwikkeling en webdesign voor bedrijven die nog geen fulltime marketeer nodig hebben, maar op dat vlak wel stappen willen maken. Vanuit Het Marketing Station wordt op efficiënte wijze de marketing en communicatie voor deze bedrijven verzorgd. Altijd op basis van een strategie die uitgaat van het nut dat het merk voor klanten heeft. De kernvaardigheid die aan het unieke nut ten grondslag ligt wordt altijd eerst vertaald naar een duidelijke propositie van het merk.

De kracht van een collectief

Het portfolio is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met professionals waarmee ook in de toekomst nog veel mooie merken worden ontwikkeld en geactiveerd.

Door de steeds verder gaande specialisatie van marketing disciplines zijn wij van mening je maar beter flexibel kan zijn in de samenstelling van je marketingteam. Eerdere ervaringen met het collectief, stelt CornelissenMarketing in staat om voor de ontwikkeling van ieder merk steeds het juiste team samen te stellen.

Eric Cornelissen

Eric Cornelissen

Merkstrategie | Online Marketing

Het creatief omgaan met de aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. De kernvaardigheid van een merk, daar draait het om! lees meer

Lex Maat

Lex Maat

Grafische vormgeving

www.lexmaat.pro

Erwin Moojen

Erwin Moojen

E-mail Marketing

www.22times.com

Gerrit-Jan Heerschop

Gerrit-Jan Heerschop

Content strategie & creatie

www.heerschoponline.nl

Sean Nieuwland

Sean Nieuwland

Zoekmachine adverteren

www.seanonline.nl

Het Marketing Station

CornelissenMarketing

Het Marketing Station is een idee van CornelissenMarketing en huisvest inmiddels een groot deel van de partners uit het bovengenoemde collectief. Vanuit de prachtige zichtlocatie op het middenperron van station Naarden Bussum wordt samengewerkt voor een groot aantal bedrijven in de regio en daarbuiten.

One stop shop voor marketing en communicatie

Vooral voor bedrijven op de Amsterdamse Zuidas waarvan veel beslissers in ’t Gooi wonen en regelmatig de trein nemen naar kantoor is Het Marketing Station een one stop shop. Een kort overleg over de lopende campagnes op weg van of naar het werk is eenvoudig te plannen. Met ook nog eens erg goede koffie is het voor hen wel heel prettige start of afsluiting van de dag!

Heel blij met het al het werk dat Eric heeft gedaan om mijn nieuwe onderneming online zichtbaar te maken. Eric is enthousiast, heeft heel veel kennis en denkt met je mee zonder zijn mening aan je op te dringen. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Mirjam Schoots

Mirjam Schoots Familierecht

Merkenstrategie is duidelijk Eric’s paradepaardje en hij is er erg goed in. Met een enorme gedrevenheid en eindeloze energie ontwikkelt hij samen met stakeholders een plan dat klopt en -het allerbelangrijkste- dat werkt! Ik beveel hem dan ook ten zeerste aan.

Jan Slor

General Manager, Global Dental Science Europe

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy

We worked with Eric of Cornelissen.Marketing together on a marketing project for a new product that needed much turn-around thinking and the setting up of a new marketing organisation. We enjoyed working together and brought the project to a succes.

Dr. Jef van der Zel

Chief Scientific Officer, Cyrtina Dental Group

Recente berichten en blogs van CornelissenMarketing

Lees over onze kijk op het versterken van groeikansen op basis van kernvaardigheid.

GEBRUIK MAKEN VAN EEN STERK COLLECTIEF?

Jouw marketinguitdagingen laten uitvoeren door een collectief van specialisten onder regie van een ervaren online team?
Op een dusdanige manier dat je wel de lusten maar niet de (vaste) lasten hebt?