Over ons

Lees over ons bureau voor strategie, merkontwikkeling en online marketing

Cornelissen.Marketing

CornelissenMarketing is gevestigd in Bussum en richt zich op merkontwikkeling en webdesign voor bedrijven die nog geen fulltime marketeer nodig hebben, maar op dat vlak wel stappen willen maken. Vanuit Het Marketing Station wordt op efficiënte wijze de marketing en communicatie voor deze bedrijven verzorgd. Altijd op basis van een strategie die uitgaat van het nut dat het merk voor klanten heeft. De kernvaardigheid die aan het unieke nut ten grondslag ligt wordt altijd eerst vertaald naar een duidelijke propositie van het merk.

De kracht van een collectief

Het portfolio is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met professionals waarmee ook in de toekomst nog veel mooie merken worden ontwikkeld en geactiveerd.

Door de steeds verder gaande specialisatie van marketing disciplines zijn wij van mening je maar beter flexibel kan zijn in de samenstelling van je marketingteam. Eerdere ervaringen met het collectief, stelt CornelissenMarketing in staat om voor de ontwikkeling van ieder merk steeds het juiste team samen te stellen.

Eric Cornelissen

Eric Cornelissen

Merkstrategie | Online Marketing

Het creatief omgaan met de aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. De kernvaardigheid van een merk, daar draait het om! 

lees meer…

Lex Maat

Lex Maat

Grafische vormgeving

www.lexmaat.pro

Gerrit-Jan Heerschop

Gerrit-Jan Heerschop

Content strategie & creatie

www.heerschoponline.nl

Erwin Moojen

Erwin Moojen

E-mail Marketing

www.22times.com

Recente berichten

Lees over onze kijk op het versterken van groeikansen op basis van kernvaardigheid.

De werkwijze van Eric was precies wat ik nodig had. Voor de start van mijn bedrijf had ik een goede website nodig en ik wilde ook graag zichtbaar worden op social media. Precies dat "pakket" kon Eric mij leveren. Eric is rustig en deskundig en had al na ons eerste gesprek de juiste toon te pakken. Zijn werkwijze met merkkleuren en -emoties sprak mij erg aan. Het zette mij aan het denken over wat ik wilde uitstralen. Na een eerste opzet hadden wij een brainstormsessie en daaruit is een prachtige website (en social media accounts) gekomen. Ik kan Eric alleen maar van harte aanbevelen!

mr. Martine Boersen

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Martine Boersen

Eric is een empathische man en weet daardoor een uitstekende interactie tussen hem en zijn opdrachtgever te creëren. Dat heeft tot gevolg dat je voor Eric je best gaat doen. Want zo werkt het: Eric faciliteert, maar de klant presteert, waardoor je samen tot een mooie uitkomst komt. Dat gaat zo ver dat je denkt foto's te komen te maken en vervolgens op video vragen staat te beantwoorden, waar de spontaniteit vanaf spat.  Ja, die foto's zijn ook gemaakt en worden gewaardeerd, maar ik merk dat die filmpjes het verschil maken. Zonder Eric waren er geen filmpjes geweest.

Helemaal los van de onomstreden kwaliteit van Eric, ik heb het maken van de site als een uitermate plezierig traject ervaren. Eigenlijk jammer dat het allemaal zo snel ging. Misschien viel de prijs daarom ook zo mee.

Peter Schimmel

Forensisch accountant, Deskundigonderzoek.nl

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy

Ik heb Eric ervaren als een bijzonder enthousiaste sparringpartner tijdens het proces van het bedenken en bouwen van mijn website. Hij heeft mij goed geholpen om qua concept en ontwerp de mogelijkheden van Wordpress zo goed mogelijk te benutten. Verder heeft hij me goed op weg geholpen om de technische kant van Wordpress te begrijpen, zodat ik mijn website zelf kan bijhouden en vullen.
Ik beveel Eric dan ook van harte aan!

Saskia Bakker

Infographics Designer, Frisseblik Infographics