Marketing Dashboard

De deeltjesversneller voor de zichtbaarheid van je merk!

Behouden is de basis voor structurele groei. Goed omgaan met de informatie uit online contactmomenten biedt kansen voor een betere merkbeleving en omzet.

Het uitluisteren van internet

Monitoring van internet werkt erg goed voor de kwaliteitsverbetering van het dienstverleningsproces. Er vanuit gaande dat ieder merk als vorm van dienstverlening wordt beleefd, kun je horen wat er over je dienstverlening gezegd wordt. Op social media, op fora of in online communities, het maakt niet uit. Internet biedt tegenwoordig tal van applicaties om de beleving hiervan interactief te monitoren. De informatie die dit oplevert gebruik je om structurele verbeteringen door te voeren in je dienstverleningsproces en de online representatie daarvan.

Kwaliteitsmodel voor structurele verbeteringen

De informatie die monitoren oplevert bekijken wij aan de hand van een kwaliteitsmodel dat inzicht biedt in (online) mond-tot-mondreclame, persoonlijke behoeften, eerdere ervaringen en hoe men het merk beleeft. Het wordt gebruikt om de verbeteringsmogelijkheden goed te duiden. De oorzaak van online ongenoegen ligt soms dieper dan alleen de website.

Monitoring levert informatie voor structurele kwaliteitsverbetering

Social Media Monitoring Software

Er zijn diverse software-aanbieders met goede software voor het monitoren van internet. Al meerdere jaren zetten hiervoor ons Online Marketing Dashboard in omdat wij niet alleen mogen meedenken over de doorontwikkeling ervan maar alle finesses van het pakket tot in de puntjes beheersen. De software biedt niet alleen mogelijk maakt om te signaleren wat er online over jouw merk wordt gezegd, maar je ook in staat stelt om direct te reageren. Daarnaast stelt het je in staat om de social media marketing volledig te automatiseren.

Behouden van bestaande klanten is goedkoper dan het zoeken naar nieuwe

Zelf doen?

Met het dashboard kun je zelf direct van start gaan. Wij nemen binnen de proefperiode contact met je op om je hierin eventueel te ondersteunen.