Hoe houd je je website snel, veilig en up to date?

Managed WordPress Hosting

Bekijk onderstaande Google Webstory en krijg snel inzicht in de stappen die je moet nemen om je je website snel, veilig en constant up-to-date te krijgen en te houden. Simpel weg door de `zorg voor je website uit te besteden. Met Managed WordPress Hosting weet je dat deze aspecten van je website in ieder geval 100% goed zijn afgedekt.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Webdesigner | Online marketeer

Al sinds 1988 help ik ondernemers bij het ontwikkelen en behouden van een sterk merkimago. De ervaring heeft mij geleerd dat het centraal stellen van een duidelijke positionering essentieel is voor succes. Het herontwerp van het logo en de website zijn hierbij de middelen waarmee deze positionering het duidelijkst gecommuniceerd kan worden.

Met de dienstverlening van Cornelissen.Marketing ben ik in staat om de complete regie hierover te voeren en volledige invulling te kunnen geven aan de uitvoering ervan.

Dit met als doel om jou als ondernemer te helpen een sterk en samenhangend merk op te bouwen dat zijn waarde propositie effectief communiceert naar de doelgroep en daarmee bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.