Managed WordPress Hosting

Hoe houd je je website snel, veilig en up to date?

Bekijk onderstaande Google Webstory en krijg snel inzicht in de stappen die je moet nemen om je je website snel, veilig en constant up-to-date te krijgen en te houden. Simpel weg door de `zorg voor je website uit te besteden. Met Managed WordPress Hosting weet je dat deze aspecten van je website in ieder geval 100% goed zijn afgedekt.

Managed WordPress Hosting

Een snelle website is van vitaal belang voor de zichtbaarheid van een merk. Een trage website kan leiden tot een slechte gebruikerservaring en een hoge bounce rate, waardoor bezoekers snel de website verlaten. Dit kan leiden tot een afname van de verkeersstroom naar de website en een afname van de conversie.

Snelheid is allesbepalend!

Een vertraging van slechts één seconde heeft grote invloed op het bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs het conversieratio van je website. Een snelle website, daarentegen, leidt tot een betere gebruikerservaring, een lagere bounce rate en een toename van de verkeersstroom naar je website.

Het is ook van groot belang voor SEO. Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan snelle websites en belonen deze met een hogere zoekrangschikking. Dit kan leiden tot een toename van het organische verkeer naar je website en een grotere zichtbaarheid van je merk in zoekresultaten.

Voor wie is Managed WordPress Hosting handig?

Managed WordPress hosting is een uitkomst wanneer je website is opgebouwd met WordPress en:

  • je geen tijd of vaardigheden hebt om zelf updates, backups en beveiliging te regelen;
  • je wilt dat je website snel laadt en soepel werkt;
  • je op zoek bent naar gespecialiseerde technische ondersteuning voor WordPress-gerelateerde problemen;
  • je wilt dat je website veilig is tegen hackers en malware;
  • je jezelf geen zorgen hoeft te maken over technische configuraties;
  • je meer bezoekers wilt ontvangen op je website;
  • je de website beter wil laten presteren voor SEO.

In het algemeen is Managed WordPress hosting een uitkomst wanneer je een professionele website wil hebben zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technische zaken.

Kosteloos overstappen

Draait je website ergens anders en overweeg je een overstap? Dat is geen enkel probleem, we verhuizen je website zonder dat je relaties hier ook maar iets van merken. Indien je ook je e-mailverkeer mee wilt verhuizen gaat dit even geruisloos.

Mocht je toch vragen hebben met betrekking tot je site dan kun je tijdens kantoortijden gewoon bellen (06 5732 3699) met je vraag. In ieder geval stuur je een mail naar:  support@cornelissenmarketing.nl en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Tot slot…

Een snelle website ook belangrijk voor de zichtbaarheid van je merk op sociale media. Een snelle website leidt tot meer delingen en verwijzingen naar de website op sociale media, waardoor het merk meer zichtbaarheid krijgt.

In het algemeen zal je snelle website leiden tot een grotere zichtbaarheid van je merk, een betere gebruikerservaring, een hogere zoekrangschikking en meer verkeer naar je website. Dit kan leiden tot een grotere merkherkenning en een grotere omzet. Het is daarom van groot belang om te investeren in prestatieoptimalisatie en een snelle website.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Al sinds 1988 help ik ondernemers bij het ontwikkelen en behouden van een sterk merkimago. De ervaring heeft mij geleerd dat het centraal stellen van een duidelijke positionering essentieel is voor succes. Het herontwerp van het logo en de website zijn hierbij de middelen waarmee deze positionering het duidelijkst gecommuniceerd kan worden.

Met de dienstverlening van Cornelissen.Marketing ben ik in staat om de complete regie hierover te voeren en volledige invulling te kunnen geven aan de uitvoering ervan.

Dit met als doel om jou als ondernemer te helpen een sterk en samenhangend merk op te bouwen dat zijn waarde propositie effectief communiceert naar de doelgroep en daarmee bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.