Marketing support

Laat ons je ondersteunen

Website optimalisatie

Beleven de bezoekers de website wel zoals beoogt?

Bedrijven lopen veel inkomsten mis doordat klanten een slechte ervaring met hun website hebben. Dit komt doordat de verwachtingen van bezoekers zich vaak sneller ontwikkelt dan de website. De verwachting met betrekking tot bruikbaarheid en functionaliteit groeit en een twee jaar oude website voldoet soms al niet meer. Website optimalisatie hoeft vaak niet ingewikkeld te zijn, het moet wel regelmatig gebeuren.

Bereikbaar op ieder device

Ons uitgangspunt bij website optimalisatie is de bezoekers het unieke onderscheid van het merk vanaf de eerste seconde ‘beleven’. Dit op ieder device, of het nu desktop, een tablet of een smartphone is.

Website optimaliseren voor de bezoekers

Het is van het grootste belang dat je website als prettig wordt ervaren. Website optimalisatie kan in een goed (re)design worden vertaald door de website te bekijken vanuit vijf dimensies:

Technische uitvoering website

  1. Bereikbaarheid: kan een gebruiker (met zoekwoorden) de website makkelijk vinden?
  2. Zoekmachine-optimalisatie: is de website zoekmachine vriendelijk ingericht en geschreven?
  3. Bruikbaarheid: is de website eenvoudige (mobiel) te bedienen?
  4. Functionaliteit: doet de website voor je wat je ervan verwacht?
  5. Beleving: draagt de beleving van jouw website bij aan het bovenstaande en je imago?

Bij het vertalen van het merkconcept naar een goede website wordt dit in de ontwerpfase meegenomen. Voor bestaande websites is het mogelijk om een expert review aan te vragen waarbij we jouw website vanuit deze dimensies beoordelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard kijken wij eerst naar de techniek achter de website. Indien nodig vervangen wij de website door een moderne WordPress Website. Resultaat:

  • Je website werkt goed op alle schermformaten (is dus responsive).
  • Je krijgt bij je website een set van plug-ins voor de gebruikersvriendelijkheid en optimalisatie van de vindbaarheid in Google;
  • Je website laat zich zowel qua lay-out als content gemakkelijk bewerken.
  • We trainen je om je website zelf te kunnen beheren.

Onlinestrategie en internetmarketing

Je kunt je onlinemarketing ook aan ons overlaten. Wij begrijpen jouw propositie namelijk als geen ander en kennen de specifieke behoeften vanwaaruit men op zoek is gegaan. We kunnen je de volgende onlinemarketing aanbieden:

Laat je merk voor je werken!

Is je merkstrategie toe aan vernieuwing of wil je serieus aan de slag met het ontwikkelen van een (digitale) strategie? Vul dan het onderstaande formulier in dan bellen wij je om een afspraak te maken. 

Website optimalisatie

Voorbeelden

Klik op de namen van de onderstaande relaties en bekijk hun websites:

Eric legt marketingvraagstukken op een duidelijke en inspirerende manier uit en biedt snel de juiste oplossingen. Zijn passie voor marketing werkt aanstekelijk en motiverend. Eric heeft perfect geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website en het optimaal benutten van de verschillende marketingtools.

Marleen Boer

Manager Senior Living, Vivo Wonen

“Om de strategische meerwaarde, die wij sinds jaar en dag onze klanten bieden, te waarborgen is Cornelissen.Marketing voor ons aan de slag gegaan met de vraag hoe we ons duurzaam kunnen blijven onderscheiden. We zijn tot verrassende inzichten gekomen en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.”

Reijer Hekelaar RB

Partner, PYXIS Accountants en Belastingadviseurs

Gerealiseerde websites