Portfolio

Bekijk wat wij reeds voor andere merken hebben mogen betekenen

&madelene eventmarketing

&madelene eventmarketing is opgericht in 2002 door Madelène Spaan en gevestigd in Zandvoort. Het bedrijf is zoals de eigenaar zelf: direct, precies, creatief, resultaatgericht en ambitieus. Het bedrijf heeft flair, doorzettingsvermogen en een aanstekelijk enthousiasme. Kiezen voor &madelene eventmarketing betekent kiezen voor complete toewijding. Een partner die strategisch meedenkt.
madeleneeventmarketing.nl

Over de opdracht

Er zijn in Nederland veel eventmarketingbureaus. @madelene eventmarketing is al meer dan 15 jaar succesvol actief en goed georganiseerd, maar hoe communiceer je zoiets online? De opdracht was daarom eenvoudig: Zorg voor een éénduidige merkbelofte zodat we beter op onze kerncompetentie gevonden worden.

Herpositionering merk

Voor de herpositionering is er gebruik gemaakt van de Wazokuu! merkpositioneringsmethodiek. Dit om te zorgen voor een Een herkenbare merkbelofte. Dit zorgt er namelijk voor dat je als merk relevanter wordt voor de bezoekers van je website. Je boeit ze namelijk door extreem duidelijk te zijn over jouw unieke invulling van hun behoefte.

Wat dit oplevert?

  1. Een glasheldere merkpositionering met daarin: een goed gedefinieerde doelgroep, een duidelijk referentiekader, de merknaam, het unieke onderscheid als merkbelofte en de kernvaardigheid waarop deze gebaseerd is;
  2. Een merkbelofte voor eenduidige communicatie;
  3. Een rangschikking naar nut van alle USP’s;
  4. Relevante thema’s om het merk te ‘laden’;
  5. Emoties en archetypen voor de merkidentiteit;
  6. Een startset van woorden voor SEO.

Van het kenmerk naar het nut voor de klant

Om de kernvaardigheid in de dienstverlening van @madelene eventmarketing naar voren te halen, zijn eerst alle kenmerken van de dienstverlening in kaart gebracht. Bij ieder kenmerk is vervolgens een voordeel benoemd en is er gekeken naar het nut dat een klant hiervan ondervindt. Op basis hiervan zijn er stelling geformuleerd die aan een selectie van stakeholders is voorgelegd met de vraag ze te scoren van meest belangrijke naar minst belangrijke nut.

 

Jouw grootste zekerheid oor een efficiënt event

Uit de feedback van de SurveyMonkey enquete kwam heel duidelijk naar voren dat een opdrachtgever bijna de absolute zekerheid heeft dat het evenement goed bedacht en georganiseerd wordt wanneer het door @madelene eventmarketing wordt georganiseerd.

Jouw grootste zekerheid voor een efficiënt event

Uit de feedback van de SurveyMonkey enquete kwam heel duidelijk naar voren dat een opdrachtgever bijna de absolute zekerheid heeft dat het evenement goed bedacht en georganiseerd wordt wanneer het door @madelene eventmarketing wordt georganiseerd.

Beeldbewerking

Voor de nabewerking van de beelden op de website is er weer samengewerkt met Botterman Ontwerp uit Laren.

Jouw service ook als merk neerzetten?

Nieuwe website en zelf de regie?

Gekozen kleurrichting(en) voor dit merk:

Perzik

Positief: verzorgend, zacht, nevelig, tastbaar, heerlijk, fruitig, zoet, uitnodigend, warm, fysiek comfortabel, intiem, bescheiden, omhelzend.

PMS 162C #FBAE8E

Koraalrood

Positief: levenskracht, stimulerend, flexibiliteit, verlangen.

PMS 170C #EF6F5F

# Het benoemen van een emotie en het kiezen van een merkkleur zijn onderdeel van onze beproefde methodiek voor het ontwikkelen van een merkconcept.

Ander werk

Selecteer een categorie of merk