Portfolio

Bekijk wat wij reeds voor anderen mochten betekenen

Leesbrillenbox

Nieuwsbrief voor de webshop en de naleverservice

Net op het moment dat hij nodig is ligt hij vaak thuis: de leesbril. Zou het niet handig zijn als het bedrijf waar u op dat moment bent, een bril op sterkte voor u beschikbaar heeft? Precies dat is de service die de Leesbrillenbox mogelijk maakt. Altijd mooie, frisse en op sterkte beschikbare leesbrillen in een mooie presentatiebox. Iedere box bevat leesbrillen in vier gangbare sterktes. Leesbrillenbox is gestart in het najaar van 2015 en vanaf het eerste moment is het hard gegaan. Op dit moment is de Leesbrillenbox beschikbaar op meer dan 1.000 locaties in vijf landen.

Over de opdracht

Al snel na de introductie is de Leesbrillenbox gestart met de nalever service van ontbrekende brillen bij klanten met een servicecontract. Het komt nog wel eens voor dat gasten zo blij zijn met de aangeboden service, dat ze met de bril op de neus thuis komen. De box is dan incompleet. Niet alle boxbezitters zijn zich echter bewust van het servicecontract en daarom luidde de opdracht: Maak met een periodieke nieuwsbrief onze afnemers bewuster van deze te bieden service.

Service nog zichtbaarder gemaakt

Van de nieuwsbrief hebben wij een medium van gemaakt waarin ook degene die de service bieden geholpen worden om dit aan hun omgeving kenbaar te maken. Vanaf de eerste nieuwsbrief is er een digitaal promologo beschikbaar gekomen voor de websites van de bedrijven die de Leesbrillenbox aanbieden. Wanneer zij deze op hun website plaatsen met een link naar de webshop van de Leesbrillenbox krijgen ze een vermelding op de Partnerpagina.

Ook uw professionele nieuwsbrief uitbesteden?

Veel bedrijven willen wel een nieuwsbrief starten maar stellen dit steeds uit. Ze zien er tegenop om continu nieuwe content te bedenken en te schrijven. Of ze hebben gevoelsmatig hun kruid in de eerste twee á drie edities al verschoten. Herkenbaar? Maak dan eens een afspraak.

 

Enkele voorbeelden

Nieuwsbrief ook uitbesteden?