WordPress webdesign

Laat je website een actieve rol spelen!

WordPress Webdesign

Voor WordPress Webdesign kom je naar station Naarden Bussum. Cornelissen.Marketing zit in Het Marketing Station op het middenperron tussen spoor twee en drie.

Een WordPress website

Wij maken hebben een duidelijke keuze gemaakt voor WordPress omdat dit het meest gebruikte ‘open source’ content management system (CMS) is. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij ten alle tijde andere online marketeers kunnen inschakelen wanneer zij over ons niet tevreden zijn. Deze onafhankelijkheid houdt ons zelf scherp en maakt onze toegevoegde waarde voor onze relaties des te duidelijker.

Bekijk ons portfolio

Hieronder staat een selectie van door ons ontwikkelde WordPress websites. Een website dient een functionele rol te hebben in de relatie met de bezoeker, een medewerker die beschikbaar is wanneer de firma zelf ‘offline’ is. Er is daarom in alle gevallen getracht om het nut voor de klant centraal te stellen en van daaruit iedere pagina zijn rol te laten spelen. 

Kom een keer langs op station Naarden Bussum

Maak gerust een keer een afspraak met ons voor een kop koffie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om te kijken of wij iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

WordPress Webdesign

WordPress Bussum

Aanbevelingen

Cornelissen.Marketing?

Kompetent. Freundlich. Zuverlässig. Unsere Wahl!

Wolfgang Richter

Marketing Manager / Business Development , Permadent GmbH

'“Om de strategische meerwaarde, die wij sinds jaar en dag onze klanten bieden, te waarborgen is Cornelissen.Marketing voor ons aan de slag gegaan met de vraag hoe we ons duurzaam kunnen blijven onderscheiden. We zijn tot verrassende inzichten gekomen en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.”

Reijer Hekelaar RB

Partner, PYXIS Accountants en Belastingadviseurs