Merkactivatie

Zorg dat de merkbeleving start bij het eerste contact!

Online zichtbaarheid door Social Media marketing

Vergroot de zichtbaarheid van je merk

Social Media heeft een enorme vlucht genomen. Of het nu via Linkedin, Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Pinterest of Snapchat is, bijna iedereen maakt er gebruik van. Het kan de zichtbaarheid van je merk snel vergroten. Wanneer je het goed inzet zal Social Media marketing zorgen voor grotere loyaliteit, klanttevredenheid, meer betrokkenheid en zeker positief bijdragen aan de merkvoorkeur.

Social Media Marketing: groepen identificeren zich graag met hun grote voorbeeld

Identificeerbaarheid zorgt voor volgers

Onze Social Media aanpak zorgt ervoor dat het aantal volgers van je merk gestaag groeit omdat ze zich in je uitingen herkennen. Om dit te bereiken zorgen wij consistent voor relevante berichtgeving. Wij doen dit door:

  • internet te monitoren op relevante content;
  • te analyseren wanneer jouw volgers het vaakst online zijn;
  • content van je website op de juiste tijdstippen te delen;
  • het delen van relevante content automatisch in te plannen;
  • relevante volgers te vinden en te binden;
  • alle online communicatie over je merk te monitoren.

Zichtbaar zijn op de juiste momenten

Doordat wij er dus voor zorgen dat je merk steeds op de juiste momenten zichtbaar is, groeit de merkbekendheid en de traffic naar je website. Daarnaast bieden we jouw tevreden klanten een eenvoudige mogelijkheid om hun tevredenheid tot uiting te brengen. Door de geboden mogelijkheden tot interactie kunnen ze zich als ware merkambassadeurs voor je in gaan zetten.

Online Marketing Dashboard

De consistentie kunnen wij bieden omdat wij gebruik maken van het Online Marketing Dashboard van iMonitoring. Deze software is ontwikkeld door en voor een collectief van online marketeers waar wij zelf ook deel vanuit maken.

Make or buy beslissing

Voor onze relaties richten wij het account dusdanig in dat ze er eventueel ook zelf mee kunnen werken. Echter, in de praktijk besparen de meeste personen zich de moeite om zich in de software te verdiepen en besteden de Social Media marketing volledig aan ons uit.

Laat je merk voor je werken!

Is je merkstrategie toe aan vernieuwing of wil je serieus aan de slag met het ontwikkelen van een (digitale) strategie? Vul dan het onderstaande formulier in dan bellen wij je om een afspraak te maken. 

Zelf aan de slag?

Probeer dan vrijblijvend het:

Met het dashboard kun je zelf direct van start gaan. Wij nemen binnen de proefperiode contact met je op om je hierin eventueel te ondersteunen.

“Eric is een gedreven merkstrateeg met enorm veel energie. Hij is een snelle, creatieve denker en kan goed luisteren. Zijn enthousiasme en bevlogenheid werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat mensen meedoen met veranderingen.”

Tessa Diependaal

Partner & Adviseur iMonitoring, iMonitoring