Online marketing dashboard

De motor voor relevante content marketing

Social Media Marketing

Probeer het 14 dagen zelf uit (kosteloos)of besteed content marketing volledig uit

Social media alerts

In de maand november 2018 is er nieuwe functionaliteit aan het online marketing dashboard toegevoegd: social media alerts. Dit zijn e-mails die door het marketing dashboard naar, van te voren opgegeven, gebruikers gegenereerd worden, op het moment dat een ingepland bericht gepost wordt. Het is mogelijk om meer gebruikers toe te voegen. Zij krijgen dan van dat moment automatisch een e-mail zoals onderstaand voorbeeld. 

Een voorbeeld van een social media alert:
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Geen afleiding maar alleen delen betreffende post

Wanneer op één van de links in de social media alert geklikt wordt gaat de gebruiker direct naar de post op het betreffende platform en kan deze dan in het eigen netwerk doordelen. De gebruiker krijgt alleen de betreffende post te zien en zal niet verleid worden en tijd verliezen aan het bekijken van andere zaken. Wanneer het hele bedrijf op deze manier in staat wordt gesteld om berichten door te delen zal de werkelijke zichtbaarheid toenemen. Daarnaast levert het ook nieuwe volgers op. 

Merkbekendheid door consistente aanwezigheid

Inmiddels kunnen wij vertrouwen op de resultaten van meer dan vier jaar werken met het marketing dashboard. Door merk relevante content te vinden, te creëren en in te zetten hebben deze merken niet alleen meer zichtbaarheid maar vergroot het ook de merkbekendheid.

Herkenning zorgt voor volgers en bekendheid

Met het online marketing dashboard maak je het jezelf gemakkelijk om op een relevante manier continu zichtbaar te zijn op social media. Daarnaast vormt de berichtenstroom die hiermee in gang wordt gezet de basis voor jouw eigen content creatie. De berichten die dit voor de website oplevert gaan vervolgens weer een rol spelen in de online vindbaarheid in zoekmachine aangezien de hoeveelheid relevante content op de website gestaag toeneemt.

Ook aan de slag?

Continu vernieuwing

Het online marketing dashboard is ontwikkeld door iMonitoring. Vanaf 2013 zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van de software. De nieuwste ideeën vinden daardoor snel hun weg naar ons marketing dashboard. 

“De kennis en ervaring van Eric heeft mij tijdens de workshop goed geholpen. Hij zette ons vooral zelf aan het denken en dat leverde veel inzicht op.”

Jurrien Blaauw

Online Marketeer, Bikker Food Group