Diensten

Bel mij gerust als je een specifieke vraag hebt: 06 5732 3699

Diensten

Branding as a service (BAAS)

Marketing en communicatie regelen de meeste ondernemers zelf. Alleen ontbreekt het maar al te vaak aan een gedegen plan en vooral ook de tijd (en prioriteit) om dit consistent te doen. Vooral ondernemers van bedrijven die tussen het servet en het tafellaken zitten; te groot om marketing niet serieus te nemen en te klein om er iemand vast voor aan te nemen.

Dit is waar ik de meeste waarde kan toevoegen

Onder naam Cornelissen.Marketing zorg ik voor een plan van aanpak en een strategie op basis van een merkbelofte waarin jouw medewerkers maar vooral jouw klanten zich zullen herkennen. Met webdesign en communicatie die duidelijk maakt wat voor baat ze hebben bij jouw merk. Voor de invulling van specialistische deelgebieden staat Cornelissen.Marketing synoniem voor het collectief van specialisten waarmee ik samenwerk.

Altijd vanuit een sterke merkbelofte

What’s in it for them? dat is de hamvraag die ik centraal zal stellen in jouw communicatie.

Aangenaam! Ik ben jouw marketeer maar sta niet op je loonlijst!

Heel blij met het al het werk dat Eric heeft gedaan om mijn nieuwe onderneming online zichtbaar te maken. Eric is enthousiast, heeft heel veel kennis en denkt met je mee zonder zijn mening aan je op te dringen. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Mirjam Schoots

Mirjam Schoots Familierecht

Merkenstrategie is duidelijk Eric’s paradepaardje en hij is er erg goed in. Met een enorme gedrevenheid en eindeloze energie ontwikkelt hij samen met stakeholders een plan dat klopt en -het allerbelangrijkste- dat werkt! Ik beveel hem dan ook ten zeerste aan.

Jan Slor

General Manager, Global Dental Science Europe

Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader!

Hélène van der Ven

Owner, director, Hélène van der Ven Fine Art Consultancy

We worked with Eric of Cornelissen.Marketing together on a marketing project for a new product that needed much turn-around thinking and the setting up of a new marketing organisation. We enjoyed working together and brought the project to a succes.

Dr. Jef van der Zel

Chief Scientific Officer, Cyrtina Dental Group