Behouden

Behoud van aandacht door continue optimalisatie van de website

Website optimalisatie

Bedrijven lopen nog steeds veel inkomsten mis doordat klanten een slechte ervaring met de website hebben. Dit komt doordat de verwachtingen van jouw bezoekers zich vaak sneller ontwikkelen dan je website. Continue website optimalisatie is daarom een must.

Website optimalisatie

Laat ons je een voorstel doen:

10 + 4 =

Website optimalisatie

Beleven de bezoekers de website wel zoals beoogt?

Bedrijven lopen nog steeds veel inkomsten mis doordat klanten een slechte ervaring met de website hebben. Dit komt doordat de verwachtingen van jouw bezoekers zich vaak sneller ontwikkelen dan je website. De verwachting met betrekking tot bruikbaarheid en functionaliteit groeit maar door en een twee jaar oude website voldoet soms al niet meer. Website optimalisatie hoeft vaak niet ingewikkeld te zijn, je moet het wel doen.

Bereikbaar op ieder device

Ons uitgangspunt bij website optimalisatie is dat de uitstraling van de website de bezoekers uit jouw doelgroep het unieke onderscheid van het merk vanaf de eerste seconde moet laten ‘beleven’. Dit dan ook op ieder device, of het nu desktop, een tablet of een smartphone is.

Website optimalisatie vanuit het merkconcept

Website optimaliseren voor de bezoekers

Het is van het grootste belang dat jouw website als prettig wordt ervaren. Website optimalisatie kan in een goed (re)design worden vertaald door de website te bekijken vanuit vijf dimensies:

Technische uitvoering website

  1. Bereikbaarheid: kan een gebruiker (met zoekwoorden) de website makkelijk vinden?
  2. Zoekmachine-optimalisatie: is de website zoekmachine vriendelijk ingericht en geschreven?
  3. Bruikbaarheid: is de website eenvoudige (mobiel) te bedienen?
  4. Functionaliteit: doet de website voor je wat je ervan verwacht?
  5. Beleving: draagt de beleving van jouw website bij aan het bovenstaande en je imago?

Bij het vertalen van het merkconcept naar een goede website wordt dit in de ontwerpfase meegenomen. Voor bestaande websites is het mogelijk om een expert review aan te vragen waarbij we jouw website vanuit deze dimensies beoordelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een website  van hoge kwaliteit

Uiteraard kijken wij eerst naar de techniek achter de website. Indien nodig vervangen wij de website door een moderne WordPress Website. Resultaat:

  • Je website werkt goed op alle schermformaten (is dus responsive).
  • Je krijgt bij je website een set van plug-ins voor de gebruikersvriendelijkheid en optimalisatie van de vindbaarheid in Google;
  • Je website laat zich zowel qua lay-out als content gemakkelijk bewerken.
  • We trainen je om je website zelf te kunnen beheren.

Onlinestrategie en internetmarketing

Je kunt je onlinemarketing ook aan ons overlaten. Wij begrijpen jouw propositie namelijk als geen ander en kennen de specifieke behoeften vanwaaruit men op zoek is gegaan. We kunnen je de volgende onlinemarketing aanbieden:

Voorbeelden

Klik op de namen van de onderstaande relaties en bekijk hun websites:

“Om de strategische meerwaarde, die wij sinds jaar en dag onze klanten bieden, te waarborgen is Cornelissen.Marketing voor ons aan de slag gegaan met de vraag hoe we ons duurzaam kunnen blijven onderscheiden. We zijn tot verrassende inzichten gekomen en zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet.” Reijer Hekelaar RB

Partner, PYXIS Accountants en Belastingadviseurs