In het kader van de AVG voert Google veranderingen door. Zo worden er vanaf 25 mei nieuwe gegevens-bewaarinstellingen van kracht. De impact van deze instelling is het volgende:

  • Alle gebruikers- en evenementengegevens die ouder zijn dan de bewaarinstelling, worden gemarkeerd voor permanente verwijdering en zijn niet langer toegankelijk in Google Analytics.
  • Verwijdering heeft invloed op het gebruik van segmentatie, enkele aangepaste rapporten en secundaire dimensies bij toepassing in datum bereiken die ouder zijn dan jouw bewaarinstelling.
  • Rapporten op basis van geaggregeerde gegevens worden niet beïnvloed.

Voor de websites die Cornelissen.Marketing voor zijn relaties monitort houden wij de standaard instelling van 26 maanden aan, tenzij dit anders is afgesproken.

Google over privacy

Google heeft het streven om transparant te communiceren over zijn dienstverlening. Het onderstaande filmpje geeft een introductie op hun privacy beleid.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben in het kader van de AVG en jouw marketing, neem dan gerust contact met ons op. Bel 06 57323699 of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag.

drs. ing. Eric Cornelissen

drs. ing. Eric Cornelissen

Merkstrateeg | Online marketeer

Mijn loopbaan begon ik als vliegtuigbouwer bij Fokker op Schiphol. In 1988 stapte ik over naar een softwarebedrijf in Naarden sindsdien hou ik mij bezig met marketing. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende functies en in verschillende branches. Van 2004 tot 2007 studeerde ik technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en van 2011 tot 2013 marketing aan de Vrije Universiteit. Na het voltooien van deze laatste studie ben ik gestart met mijn eigen bureau: Cornelissen.Marketing.

Geen velden gevonden.